Bakan Soylu hakkında soruşturma komisyonu talebi

Bakan Soylu hakkında soruşturma komisyonu talebi
Güncelleme:

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in yayınladığı son videoda, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile ilgili iddiaları üzerine, TBMM'de komisyonlar kurulması çağrısında bulundu.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in yayınladığı son videoda, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile ilgili iddiaları için “Acilen TBMM'de bir araştırma komisyonu ve Süleyman Soylu hakkında bir soruşturma komisyonu kurulması çağrımızı yineliyoruz." dedi.

Özel, Peker’in Soylu ile ilgili yeni iddialarının ardından, sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı: 

“Acilen TBMM'de bir araştırma komisyonu ve Süleyman Soylu hakkında bir soruşturma komisyonu kurulması çağrımızı yineliyoruz. Demokrasilerde bu iddialar hakkında üç maymunu oynayarak iktidarınızı sürdüremezsiniz! Bu rejim krizinden, bu ahlak krizinden başka türlü çıkamazsınız!”

ÖZKOÇ: BİR TEPKİ BAKLAVANIN PEŞİNE DÜŞENLER...

Demirören Holding’in Ziraat Bankası’na olan kredi borcunu ödemediği iddiasının ardından CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç ise sosyal medya mesajında şu değerlendirmeyi yaptı:

“Bir tepsi baklavanın peşine düşenleri; gariplerin rızkını yiyen çetelerin, 128 milyar doları tüketenlerin, banka kredilerini ödemeyenlerin peşine düşmeye davet ediyoruz. Çok şükür veremeyeceğimiz hiçbir hesap yok. Ancak cumhur-mafya ittifakından ses yok.”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ise paylaşımında “Traktörlerine haciz konan çiftçilerin, KYK borçlusu işsiz gençlerin borçları derhal silinsin” çağrısı yaptı.