Bakan Soylu: Pantolonunu değiştirmeyi unutmuş

Bakan Soylu: Pantolonunu  değiştirmeyi unutmuş
Güncelleme:

İçişleri Bakanı Soylu, Okmeydanı'nda bir kahvehanedeki silahlı tehdit olayı ile ilgili konuştu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Okmeydanı'nda gerçekleşen silahlı tehdit olayı için, "Dün akşam Okmeydanı’nda 2-3 serseri, bir kıraathaneye girdi ve orada vatandaşımıza güya ’Biz buradayız’ deyip, bir taraftan da arkalarına bakarak, korkak ve ürkek şekilde, maskeyle tehdit etmeye çalıştılar. Fakat bir yanlış yapmışlar. İçlerinden birisi pantolonunu değiştirmeyi unutmuş" dedi.

İstanbul Okmeydanı'nda silahlı bir grup, kahvehane basarak evet oyu kullanacaklar vatandaşları tehdit etmişti. DHKP-C terör örgütü üyesi oldukları belirlenen teröristler, görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından düzenlen operasyonla gözaltına alındı.

SOYLU: PANTOLONUNU DEĞİŞTİRMEYİ UNUTMUŞ

İçişleri Bakanı Soylu silahlı tehdit olayı ile ilgili açıklama yaptı. Geçmiş dönemlerde yapılan referandumlarda bazı olayların yoğun olarak yaşandığı bölgeler için ek tedbirler alındığını dile getiren Bakan Soylu, İstanbul Okmeydanı’nda bulunan bir kahvehane elleri silahlı, yüzleri maskeli siyasi propaganda yapan 3 kişinin gözaltına aldığını hatırlattı. İçişleri Bakanı Soylu, şöyle konuştu:

"Dün akşam Okmeydanı’nda 2-3 serseri, bir kıraathaneye girdi ve orada vatandaşımıza güya ’Biz buradayız’ deyip, bir taraftan da arkalarına bakarak, korkak ve ürkek şekilde, maskeyle tehdit etmeye çalıştılar. Fakat bir yanlış yapmışlar. İçlerinden birisi pantolonunu değiştirmeyi unutmuş. Arkadaşlarımız bir iki gün önceki eylemle o gün pantolonunu değiştirmeyen kişinin eylemini birleştirince hemen gece yarısı huzuru ortadan kaldırmaya çalışan bu serserileri adalete teslim etmek üzere emniyete götürmüşlerdir. Devletimiz 24 saat ayaktadır. Kimsenin endişesi olmasın"

Teröristler İstanbul'un göbeğinde kahvehane bastıTeröristler İstanbul'un göbeğinde kahvehane bastı

 

DHA