Bandırma Belediye Başkanı Mirza'dan kursiyerlere yeni yıl kutlaması

Bandırma Belediye Başkanı Mirza'dan kursiyerlere yeni yıl kutlaması
Güncelleme:

Harun Karacan Gençlik ve Spor Merkezindeki kursiyerlerin katıldığı yılbaşı partisine Belediye Başkanı Dursun Mirza’da katıldı.

Her yıl binlerce kişinin, toplamda 10 binden fazla kişinin yararlandığı Bandırma Belediyesi kurslarında vatandaşlarımızın memnuniyeti Belediye Başkanı Dursun Mirza’ya dile getirdi ve kurslardan dolayı teşekkür ettiler.

Kursiyerler arasında iletişimin güçlenmesi ve kaynaşmanın sağlanması amacıyla yapılan yılbaşı partisinde kursiyerlere çeşitli işletmelerin katkılarıyla, sponsorluğuyla çekilişle küçük hediyeler de verildi. Kültür ve sanatın kenti olan Bandırma’da bu tür etkinliklerle barışın ve kardeşliğin yaşanmasına da katkı verildiğini ifade eden Başkan Dursun Mirza: “Etkinliklerimiz; Ekonomik ve siyasi gerilimlerin son yıllarda artması ve geçim sıkıntılarının vatandaşlarımızda oluşturduğu stresi bir nebze olsun çeşitli etkinliklerle uzaklaştırıyor. Sağlıklı bir yaşam için eğlenceyle birlikte spor yapılmış oluyorlar. Özellikle çocuklarımızın kişisel gelişimlerine büyük katkılar vermiş oluyor” dedi.

BANDIRMA MİRZA DÖNEMİMİZDE İLKLERİ YAŞIYOR

Güneş Enerji Santrali, Kurban Satış Yeri ve Hayvan Pazarı, Yağlı Pehlivan Güreşleri, Kitap Günleri, Hobi Bahçeleri, Kapalı Pazar Yeri ve Yaşam Alanı gibi ilklerden biri olan Gençlik Merkezi 2015 yılında, Dursun Mirza döneminde hayata geçti.

Eski belediye binası restore edilerek bir katı sivil toplum örgütlerinin kullanımına sunuldu. Üst katı da herkesin yakından tanıdığı yardımsever rahmetli Harun Karacan’ın ismi verilerek Gençlik ve Spor Merkezi Bandırmalıların hizmetine sunuldu.

Harun Karacan Gençlik ve Spor Merkezinde yıl boyu kursların devam ettiğini ve çeşitli yaş guruplarından binlerce vatandaşın faydalandığını ifade eden Başkan Dursun Mirza; “Halk oyunları, jimnastik, step, Zumba, Bale, santranç, ahşap yakma kurslarımız sürekli devam ediyor. Ayrıca Barış Manço Kültür Merkezimizde de tadilat yaparak resim, keman, ritim, bağlama, gitar kursları veriyoruz. Kurslarımıza talep arttıkça hem kurs çeşitliliğimiz hem de ders adetleri artmaktadır. Gençlik Merkezimiz her geçen yıl bir önceki yılın üstüne koyarak büyümektedir. Biz de büyüyen ve gelişen Bandırmamızın önünü açıyor, fırsatlar üretiyoruz. Bandırma kültür ve sanatın kenti olmaya devam edecek” dedi.

 

Seçiniz...