Barış Yarkadaş'tan olay olacak Erdoğan paylaşımı

Barış Yarkadaş'tan olay olacak Erdoğan paylaşımı
Güncelleme:

CHP milletvekili Barış Yarkadaş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "atletli fotoğrafı"nı eleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sosyal medyadan yine bir başka fotoğrafla yanıt verdi.

Hürriyet foto muhabiri Selahattin Sönmez, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara'dan başlayıp İstanbul'da biten ve 25 gün süren adalet yürüyüşü boyunca çektiği çok özel fotoğraflar dün gündeme damgasını vurmuştu.

Özellikle bu fotoğraflar arasında yer alan ve CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun atletle yemek yerkenki fotoğrafı paylaşılan fotoğraflar arasında en çok konuşulan fotoğraf olmuştu.

Bugün Beştepe'de muhtarlarla biraraya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da gündemine bu fotoğrafı taşıdı ve çok sert eleştirilerde bulumuştu. İşte Erdoğan'ın o sözleri:

"Sözde adalet yürüyüşü yapıyor birisi, Ankara'dan çıkmış İstanbul'a yürüyor. Arada sırada bir de karavana oturuyor ve atletle bir yemek yiyor. Bugün de baktım ki, bir gazete başlık atmış, 'Vatandaş falanca.' Bu benim vatandaşıma hakarettir. Benim vatandaşım böyle, hele hele bir siyasi partinin, anamuhalefetin başında olacak, çağıracak gazeteciyi, 'Gel, benim bu fotoğrafımı bir çek.' ve ondan sonra da 'Ben Atatürk'ün partisinin başıyım.' Sen Atatürk'ü böyle atletle, yemek yerken görüp de resim çektirdiğine şahit oldun mu? Böyle bir şey var mı?"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu eleştirisinin üzerine CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş kendi Twitter hesabında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başbakanlığı döneminde çekilen bir fotoğrafını paylaşarak Erdoğan'a tepkisini gösterdi.

İşte Yarkadaş'ın o paylaşımı:

 

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun atletli fotoğrafına tepkiErdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun atletli fotoğrafına tepki

Kılıçdaroğlu'nu böyle görmedinizKılıçdaroğlu'nu böyle görmediniz

 BARIŞ YARKADAŞ KİMDİR ?

Gazeteci – yazar Barış Yarkadaş, 1974 yılında Kars'ın Susuz İlçesi'nde doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Kars'ta tamamladı. 1988 yılında İstanbul'a yerleşti. Sultanahmet Matbaa Meslek Lisesi'nde başlayan Barış Yarkadaş’ın İstanbul'daki öğrenim hayatı, Marmara Üniversitesi Matbaacılık Bölümü'nde devam etti.  Bir süre de Kamu Yönetimi öğrenimi gördü. Barış Yarkadaş, daha sonra öğrenimini bırakıp ilkokuldan beri içinde bulunduğu medya sektöründe kalmaya karar verdi. Mesleğe, ‘gazete dağıtıcısı' olarak başladığı 1985'ten beri, çeşitli gazete, dergi, radyo, haber ajansı ve internet haber sitesinde çalıştı. 2001 ve 2002'de yapılan seçimlerde ise Barış Yarkadaş, Çağdaş Gazeteciler Derneği (ÇGD) İstanbul Şube Başkanlığına seçildi.

 

Seçiniz...