Başbakan Yıldırım Batı'yı uyardı !

Başbakan Yıldırım Batı'yı uyardı !

Başbakan Yıldırım, teröristlere yardım eden Batılı ülkeleri uyardı.

Başbakan Yıldırım, İsrail ve Rusya ile geliştirilen ilişkileri hatırlatarak "Sorunlu olduğumuz ülkelerle sorunlarımızı hallediyoruz" dedi. Yıldırım, terörle mücadele konusunda Batılı ülkeleri uyardı.

Başbakan Binali Yıldırım, İzmir'de AK Parti'lilerle bayramlaşma töreninde konuştu. Türkiye'nin büyük bir kalkınmaya imza attığını vurgulayan Yıldırım, "Yargı darbesiyle hükümeti devirmeye kalktılar ama milletimiz onlara cevaplarını verdi.Hiç endişe etmeyin engelleri aşa aşa geliyoruz" dedi. Yıldırım'ın konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle:

"Sorunlarımızı hallediyoruz"

Göreve gelir gelmez dedik ki dostlukları artıracağız, düşmanlıkları azaltacağız. Bu ne demek, bunu çok anlayamadılar. Bu coğrafyada çok büyük sorunlar var. Bunların üstesinden gelebilmek için Türkiye'nin güçlü olması lazım, ayakta olması lazım. Eğer Türkiye güçlü olursa, Anadolu, Ortadoğu, Balkanlar, Kafkaslar, Orta Asya güçlü olur. Sorunlu olduğumuz ülkelerle bir bir sorunlarımızı hallediyoruz. Rusya ile yaşadığımız krizi sona erdirdik, normalleşmeye geçtik, yine İsrail'le devam eden sorunumuzu da bir mutabakatla sona erdirdik ve Gazze'de insanlık dramı yaşayan kardeşlerimizin imdadına anında yetiştik, oradaki çocuklara, muhtaçlara Türkiye bayram sevinici yaşattı.

Bu ateş sizi de yakacak

Türkiye'yi bölmeye çalışanlar, bizim enerjimizi tüketmeye çalışanlar var. Bunu asla başaramayacaklar, milletimiz rahat olsun. Türkiye'de terörü ülkenin gündeminden çıkarmaya karar verdik. Şehirleri temizledik, şimdi de kırsalı temizliyoruz. Bu teröristlerin, eli kanlı canilerin sırtını sıvazlayanları da biliyoruz. Onları da takip ediyoruz.

Paralel yamuldu, dinleyecek hali mi kaldı, paralel yamuldu, yamuldu. Hiç merak etmeyin, hiç kimse Türkiye devletiyle bilek güreşi yapamaz, ne paraleli ne bölücüsü. Hepsinin defterini dürmek boynumuzun borcudur.

Geçen gün Lice'de bir operasyon yapıldı. Terör ile mücadele kapsamında bir operasyon yapıldı. Ben terör gruplarına onun yandaşlarına göz kırpan batılı dostlarımıza sesleniyorum. Bu ateş sizi de yakacak. O esrar, kenevir sizin nesillerinizi yok etmek için, uyuşturucu müptelası yapmak için orada. Bu mücadeleye kayıtsız kalacağınıza gelin terörle mücadelede bir olalım, insanlık vazifemizi yapalım.