Başbakan'dan ittifak açıklaması

Başbakan'dan ittifak açıklaması
Güncelleme:

Başbakan Yıldırım, Niğde'de il kongresinde önemli açıklamalarda bulundu.

Başbakan Yıldırım: Türkiye ittifakla gücünü birleştirmeye devam edecek

Başbakan Binali Yıldırım Niğde'de il kongresinde konuştu. Yıldırım, "Türkiye, milli mutabakatla, ittifakla gücünü birleştirmeye, büyümeye devam edecektir. Başkalarının yıkıcı ve eleştiri dolu eylemleri, bizi asla yolumuzdan çevirmeyecek" dedi.

AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım, partisinin Niğde 6. il kongresine katıldı. 

Başbakan Yıldırım özetle şöyle konuştu:

"Maalesef Kılıçdaroğlu'nda yalan gani. 25 bin kilometre bölünmüş yol yaptık o bile bundan daha fazla. Bugün konuşmasında diyor ki 'Benim efendim sözüm var, adaları geri alacağım.' 'Adalar bizim mi, Yunanistan'ın mı?' diye soru soruyor. Sen o soruyu bize soracağına git de zamanında bu adaları teslim edenlere sor. Bu adalar ne zaman teslim edildi oraya? Onun hesabını, git de bu adaları onlara teslim edenlere sor.

Türkiye, milli mutabakatla, ittifakla gücünü birleştirmeye, büyümeye devam edecektir. Başkalarının yıkıcı ve eleştiri dolu eylemleri, bizi asla yolumuzdan çevirmeyecek.

Yolları böleriz ama milleti böldürtmeyiz. AK Parti ne söz verdiyse gereğini yapar. Bizim için öteki beriki yok, Türkiye var. 80 milyon vatan evladı var. Suriye'deki PYD,YPG,PKK yapılanmasını destekleyen emperyalist güçler acının son bulmasını istemiyor biz ise son bulsun istiyoruz."