BBP'den Sinan Oğan'ın çıkışına yanıt geldi

BBP'den Sinan Oğan'ın çıkışına yanıt geldi

Büyük Birlik Partisi, MHP'de lider adayı Sinan Oğan'ın ''BBP, MHP'ye katılacak'' çıkışı üzerine açıklama yaptı.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Sekreteri Üzeyir Tunç, Milliyetçi Hareket Partisi ile bileşme konusunda her hangi bir görüşmenin yapılmadığını açıkladı.

MHP Genel Başkan adaylarından bazılarının son günlerde "BBP, MHP'ye katılacak" açıklamaları ile ilgili yazılı açıklama yapan BBP Genel Sekreteri Üzeyir Tunç, "MHP'de yaşanan kongre sürecinde farklı saiklerle iyi niyetli dahi olsa partimizin isminin kullanılmasını doğru bulmadığımızı peşinen ifade etmek istiyoruz." dedi.

BBP Genel Sekreteri Tunç, "Ne Sayın Sinan Oğan'la ne de diğer genel başkanlığa adaylığını açıklayan başka bir isimle iki partinin birleşmesi konusunda bir görüşme yapılmamıştır. Zaten böyle bir aşama da bunun düşünülmesi dahi akla ziyandır. Aynı kökten geldiğimiz ve kardeş parti olarak değerlendirdiğimiz, Milliyetçi Hareket Partisinde yaşanan kongre sürecini MHP'nin kendi iç meselesi olarak görmekte, bütün bu tartışmaların dışında kalarak ve bu sürecin MHP camiası açısından ve ülkemiz için hayırla sonuçlanmasını arzu etmekteyiz. Büyük Birlik Partisi olarak kurulduğumuzdan günden bu yana kurucu irademizin ortaya koyduğu fikir ve ideallerle misyonumuzu devam ettirmekteyiz. Bundan sonra da tüm Büyük Birlik Partililerin ve Alperenlerin hayali olan milletin muktedir iktidarını gerçekleştirmek için yolumuza devam edeceğiz."

2282419.jpg