''Berat Albayrak Erdoğan ile barıştı, 2 hafta içinde geri dönüyor!''

Güncelleme:

Gazeteci Levent Gültekin katıldığı bir televizyon programında, Berat Albayrak'ın iki haftalık süreçte Saray'da görevlendirileceğini belirtti. Gültekin, "Damatla Erdoğan barışmış. 15 güne kadar da sarayda tekrar görevlendirilecek" dedi.

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Hazine ve Maliye Bakanlığı görevinden istifa ettiğini duyuran Berat Albayrak’ın nerede olduğu merak konusu olurken; Gazeteci Levent Gültekin kulis bilgisi paylaştı.

Halk TV ekranlarında yayınlanan İki Yorum programında açıklamalarda bulunan Gazeteci Levent Gültekin, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Berat Albayrak’ın arasındaki buzların eridiğini ifade etti.

 10 ya da 15 gün içerisinde Albayrak’ın Saray’da tekrardan görevlendirileceğini kaydeden Gültekin, Bakanlar Kurulu değişikliği hazırlığı olduğu ve bununla beraber Albayrak’ın da tekrardan Saray’da görevlendirileceği iddiasında bulundu.  

Murat Sabuncu ve Levent Gültekin Halk TV'de yayınlanan İki Yorum programında Cumhur İttifakı’nın oy kaybettiğini ifade etti.

Sabuncu Bahçeli’nin “İttifakı bozmayı aklımın ucundan geçirmem” açıklamasını hatırlatarak İttifak’ın bir şeye muhtaç olduğunu söyledi. Gültekin ise eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’a ilişkin “Bizim bir şekilde Bahçeli’nin Erdoğan’ın belirlediği gündemin uzağına düşmemiz lazım.

 Düşemiyoruz çünkü, muhalefetin bir araya gelip gündem belirlemesi gerekiyor. Ben geçen gün programda ‘Ne yapacaksınız damadı’ diye bir şey söylemiştim. Damatla Erdoğan barışmış. 15 güne kadar da sarayda tekrar görevlendirilecek. Bir Bakanlar Kurulu değişikliği hazırlığı varmış. Ben muhalefete damat burada diyeceğim.”

Seçiniz...