Beşiktaş Belediyesi Hakkâri’de ‘çocuk şenliği’ düzenledi

Beşiktaş Belediyesi Hakkâri’de ‘çocuk şenliği’ düzenledi
Güncelleme:

Beşiktaş Belediyesi, 1 Eylül Dünya Barış Günü ve Kurban Bayramı dolayısıyla Hakkâri’de 'Çocuk Şenliği' düzenledi.

Beşiktaş Belediyesi, Hakkâri Belediyesi işbirliğiyle Kurban Bayramı'nda Hakkârili çocuklar için bir dizi etkinlik düzenledi. Türkiye'nin en büyük oyun parklarının kurulduğu alanda Hakkârili çocuklar bayramın coşkusunu 'Çocuk Şenliği'nde doyasıya yaşadı. Çocuklar için;  Zıpzıp Oyun Parkı, Palmiye Kaydırak, Tırmanma Duvarı, Olimpik Parkur, Engelli Parkuru, Rodeo Similatör, Baskılı Balonlar, Maskotlar ve Yüz boyama alanları kuruldu. Animasyon ekipleri, Tiyatrolar, Müzik dinletilerinin de yer aldığı şenlikte çocuklar kurban bayramının birinci gününde eğlenceye doydu.  Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar da bayramın birinci gününde çocuklarla bir araya gelerek onlara sürpriz hediyeler verdi. 

 Bayram boyunca Hakkari'de devam edecek olan Çocuk Şenliği'nde birbirinden sürpriz etkinlikler ve oyun alanları Beşiktaş Belediyesi tarafından çocuklar için özel olarak kuruldu. 

‘’Beşiktaş’tan Hakkâri’ye büyük bir sevgi köprüsü var’’

 Çocuk Şenliği'nde açıklamalarda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar; " Bugün kurban bayramı ve 1 Eylül Dünya Barış Günü. Bende ilk defa memleketim dışında bir bayram geçiriyorum ama Türkiye ailesinin ve idareci olmanın bir sorumluluğu var. Onun için bu bayram Hakkari’deyiz ve burada çocuklara bir şenlik alanı kurduk. Biz ülkemizin her yerine vatanın aynı duygularıyla yaklaşarak bu değerleri büyütüyoruz. Bu değerleri Beşiktaş’tan tüm Türkiye’ye aktarmak bizim sorumluluğumuzdur. Kürt, Türk, Arap hepsi bizim insanlarımız bu nedenle sosyal projelerle farklı köprüler kuruyoruz. Her şeyin başı sevgiden geliyor. Burada artık Beşiktaş’ın değerlerine sahip çıkan Hakkâri var. Ortak değerleri büyütme noktasında adımlar atıyoruz. Hakkâri Belediyesi de bizim kardeş belediyemiz. Hangi partiden olduğunun bir önemi yok şu anda kayyum ile yönetiliyor. Biz Hakkârilileri hizmetlerle buluşturmak için buraya geliyoruz’’ dedi.