Beşiktaş Belediyesi ‘Ustalara Saygı Etkinlikleri’nde Selçuk Ural’ı ağırladı

Beşiktaş Belediyesi ‘Ustalara Saygı Etkinlikleri’nde Selçuk Ural’ı ağırladı
Güncelleme:

Selçuk Ural sevilen şarkılarını dostlarıyla birlikte Abbasağa Parkı’nda seslendirdi.

Beşiktaş Belediyesi tarafından Abbasağa Parkı’nda düzenlenen ‘Ustalara Saygı’ etkinliklerinin konuğu sanat hayatında 50. yılını kutlayan Selçuk Ural oldu.  Usta sanatçı eskimeyen şarkıları ve performansıyla dinleyicileri büyüledi.

Kültür, sanat, edebiyat ve düşün dünyasındaki önemli isimlerin çeşitli yönleriyle izleyiciyle buluşmasını hedefleyen Beşiktaş Belediyesi, Ustalara Saygı etkinlikleri kapsamında bu sene sanat hayatında 50.yılını kutlayan usta sanatçı Selçuk Ural’ı ağırladı. Yaz dönemi nedeniyle Abbasağa Parkı’nda gerçekleşen programda usta sanatçıyı dostları da yalnız bırakmadı. Etkinliğe  Ural’ın dostları, Ali Rıza Binboğa, Bedri Baykam, Ferhat Göçer, Nilgün Belgün, Salim Dündar, Çetin Soysal, Ersal Başbuğ, Prof.Dr. Bingül Sönmez’in yanı sıra Beşiktaş Belediye Başkanı Yardımcısı Rıfat Örnek de katıldı.

“Dertlerimi Zincir Yaptım”, “Güle Güle Sana”, “Aşkın Mapushane”, “Serseri’’ gibi bestelerini seslendiren sanatçıya, vatandaşlar hep bir ağızdan eşlik etti. 1960’lı yıllardan bu yana sahnelerde olan Ural, gecede hayranları için en sevilen şarkılarını seslendirdi.