Bilal Erdoğan'dan Akşener'e gözdağı: ''Zor tutuyoruz''

Bilal Erdoğan'dan Akşener'e gözdağı: ''Zor tutuyoruz''
Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Okçular Vakfı sözleri hakkında açıklama yaptı. Açıklamada "Kendimizi zor tutuyoruz doğrusu" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Okçular Vakfı konusunda dile getirdiği iddialara ilişkin yaptığı açıklamada, "Çok üzülüyoruz, kendimizi de zor tutuyoruz doğrusu" ifadelerini kullandı.

Okçular Vakfı tarafından bu yıl 7’ncisi düzenlenen Fetih Kupası’nın tanıtım toplantısı Rumeli Hisarı’nda yapıldı.

Okçular Vakfı Mütevelli Heyeti üyesi Bilal Erdoğan, gazetecilerin İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Okçular Vakfı’na yönelik iddialarıyla ilgili soruları üzerine, "Çok üzülüyoruz, kendimizi de zor tutuyoruz doğrusu. Yıllardır bu tür ithamlara maruz kalan birisi olarak ben de söz almak istiyorum. İnsanları zan altında bırakmak, iftirayla, mesnetsiz sözlerle konuşmak bu kirli siyasettir. Bu siyasetsizliktir. Bunlar, bir şey üretemedikleri için insanları iftiralarla kirleterek, başka insanların oylarına talip oluyorlar. Bu çok aşağılık bir noktadır. Yani, bu pozisyon gerçekten bir insana, yakışan bir tavır kesinlikle değildir. Tabii bunlar, bir yandan bizleri üzerken, bu kadar güzel işler ortaya koymaya çalışan insanları üzerken bakın Rumeli bir yandan da bakın Hisarı’ndayız. Fatih Sultan Mehmet İstanbul’u fetih etmeye çalışırken bu işin yapılamayacağını, İstanbul’un fethine kalkışılamayacağını savunanlar vardı. Fatih Sultan Mehmet, bir yandan düşman ile mücadele ederken bir yandan da içerideki hainlerle mücadele etmiştir. Mücadele buysa biz mücadele etmeye varız. Fatih’in torunları olarak bayrağı bıraktığı yerden alıp daha ilerilere Allah’ın izniyle götüreceğiz.”