Binali Yıldırım koronavirüsü yendi

Binali Yıldırım koronavirüsü yendi
Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanan Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım'a son yapılan PCR test sonucu negatif çıktı.

Geçtiğimiz haftalarda eşi Semiha Yıldırım ile birlikte koronavirüse yakalandığını duyuran Binali Yıldırım, bir süredir evde tedavi görüyordu. Yıldırım, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile son test sonuçlarının negatif çıktığını açıkladı.

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Twitter hesabından eşi Semiha Yıldırım ile birlikte çekilen fotoğrafını paylaşarak, "PCR testi sonucu hamdolsun negatif çıkmıştır. Karantina sürecinde arayan, mesajlarıyla paylaşımda bulunan, dua ve desteklerini esirgemeyen herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Allah hepinizden razı olsun. Tedavisi devam eden herkese Rabb'im acil şifa versin. Bu zor zamanda, insanüstü bir gayret ve fedakârlıkla çalışan tüm sağlık ordumuza Allah güç, kuvvet versin. Vatandaşlarımızdan talebim, aman tedbiri elden bırakmayın, TMM mı?" ifadelerini kullandı.

Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım'ın, geçen 3 Eylül'de Ankara Şehir Hastanesi'nde yapılan PCR test sonuçları pozitit çıkmış ve evde tedavi görmüşlerdi.

Binali Yıldırım koronavirüsü yendi - Resim : 1

Binali Yıldırım koronavirüsü yendi - Resim : 2

Seçiniz...