''Binali Yıldırım siyaseten emekli oldu''

''Binali Yıldırım siyaseten emekli oldu''
Güncelleme:

Gazeteci yazar Gürkan Hacır, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı 2 ay içerisinde 2 kez kaybeden AK Parti'nin adayı Binali Yıldırım için dikkat çeken bir yorumda bulundu.

Köşe yazılarıyla Haber3.com'da okuyucularıyla buluşan gazeteci yazar Gürkan Hacır, Twitter hesabında 23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin sonucunu yorumlarken dikkat çeken bir ifade kullandı.

CHP ile İYİ Parti'nin kurduğu Millet İttifakı'nın adayı Ekrem İmamoğlu'nun en yakın rakibine yaklaşık 800 bin oy farkla kazandığı seçim sonucunu değerlendiren gazeteci yazar Gürkan Hacır, Binali Yıldırım'ın "siyaseten emekli olduğunu" yazdı.

"Ak Parti adayını açıkladığında seçimi kaybetmişti.Binali Bey bugüne kadar hiç seçim kazanamamış bir siyasetçiydi. Tabiatı da rekabete uygun değildir zaten Hele karşısında İmamoğlu gibi genç dinamik ateş gibi bir rakip varken.Binali bey ağır bir mağlubiyetle siyaseten emekli oldu."

Seçimi kaybeden Binali Yıldırım böyle ağladıSeçimi kaybeden Binali Yıldırım böyle ağladı

AK Parti İstanbul'da tam 11 ilçeyi kaybetti!AK Parti İstanbul'da tam 11 ilçeyi kaybetti!

İBB Başkanlığı seçimlerinde rekor oy farkı! İşte sonuçlar...İBB Başkanlığı seçimlerinde rekor oy farkı! İşte sonuçlar...