Bir siyasi parti daha Kılıçdaroğlu'na destek kararı aldı

Bir siyasi parti daha Kılıçdaroğlu'na destek kararı aldı
Güncelleme:

Doğru Parti Genel Başkanı Rifat Serdaroğlu, Cumhurbaşkanı Seçimi'nde Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceklerini açıkladı.

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Doğru Parti Genel Başkanı Rifat Serdaroğlu ile bir araya geldi.

Rifat Serdaroğlu, CHP Genel Merkezi'nde Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti. İki lider, görüşmenin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, açıklamasında, "Yaşadığımız deprem felaketinin nasıl yaraların sarılması konusunda, neler yapılması gerektiği konusunda karşılıklı düşüncelerimizi aktardık. Kendisine bu ziyareti için son derece teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

SERDAROĞLU: CHP'NİN TEŞKİLATLARINDAN DAHA FAZLA ÇALIŞACAĞIZ

Kılıçdaroğlu'ndan sonra konuşan Serdaroğlu ise Türkiye'nin tarihi bir seçime gittiğini ifade etti.

"Sayın Demirel'in cumhurbaşkanı olmasında özellikle sayın Erdal İnönü'nün çok büyük katkısı vardır" diyen Serdaroğlu, "Biz vefalı insanlarız. Tarihimize sadığız. Aynı vefayı şimdi cumhurbaşkanımız olarak sayın Kılıçdaroğlu'nda göstereceğiz. Ve CHP'nin en çalışkan teşkilatlarından daha fazla çalışarak büyük oy farkıyla birinci turda Çankaya'ya göndereceğiz sayın Cumhurbaşkanımızı" ifadelerini kullandı.

Serdaroğlu, şöyle devam etti: "Organize suç örgütü gibi çalışan Adalet ve Kalkınma Partisi'nin adayı, Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın bir daha seçilmemesi mücadelesidir. Bu Türkiye'nin en önemli meselesidir. Onu demokratik yolla sandıktan indireceğiz, yerine Anayasamızın değiştirilemez maddelerine sahip çıkacak, Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çıkacak sayın Kılıçdaroğlu'nu oturtacağız inşallah. Kendisini de tebriğe giden ilk biz olacağız."