BTP Mersin İl Başkanı Ramiz Akın: ''İl kongremize tüm halkımızı bekliyoruz''

BTP Mersin İl Başkanı Ramiz Akın: ''İl kongremize tüm halkımızı bekliyoruz''
Güncelleme:

Bağımsız Türkiye Partisi Mersin İl Başkanı Ramiz Akın, “Genel Başkanımız Hüseyin Baş’ın katılımı ile gerçekleştireceğimiz il kongremize bütün halkımızı bekliyoruz”dedi.

BTP İl Başkanı Ramiz Akın yaptığı yazılı açıklamada, “Şuanda Mersin’de bütün hazırlıklarımız tamam, Genç Genel Başkanımızla Mersin halkını buluşturmanın heyecanını yaşıyoruz. “Var Bi Hayalimiz” sloganı ile yola çıkan Genel Başkanımız Hüseyin Baş şimdiden gönüllerde taht kurdu. Bilhassa gençlerin olmak üzere toplumun her kesimi tarafından kucaklandı. Ortaya koyduğu projelerle gündem belirlemeye devam ediyor.”dedi.

Akın,“Merhum Genel Başkanımız Prof.Dr. Haydar Baş’ın bıraktığı emanetleri aynı şekilde sahip çıkmaya devam edeceğiz. Milli Ekonomi Modeli ile Anamur’dan Tarsus’a kadar Mersinlinin ve ülkemizin yüzünü güldüreceğiz. Her daim şahsi çıkarlarımızı ülke menfaatlerinin arkasında tutacağız. Ülke kaynaklarını yabancılara değil bu toprakların evlatlarının hizmetine sunacağız. Son nefesimize kadar Atatürk’e sahip çıkmaya devam edeceğiz. Bayrak, sancak, vatan, al bayrak sevdasından asla vazgeçmeyeceğiz. Bu vatan ve vatandaşın her daim yanında olacağız.”dedi.