''Bu kadına yapılan çirkin bir saldırıdır''

''Bu kadına yapılan çirkin bir saldırıdır''
Güncelleme:

Hükümete yakınlığıyla bilinen Sabah gazetesinin "CHP'li Avcılar Belediyesi Atatürk Stadı'nı açık oto pazarına çevirip şirketlere kiraladı" iddialarına Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli'den çok sert yanıt.

Sabah gazetesinde Erhan Öztürk'ün imzasıyla yayınlanan "Atatürk Stadı'na CHP eziyeti" başlıklı haberde CHP'li Avcılar Belediyesi'nin Atatürk Stadı’nı açık oto pazarına çevirip şirketlere kiraladığı iddia edilmişti.

Bu iddia üzerine bir açıklama yapan Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli "bu yerel seçimler öncesinde bir kadın belediye başkanına karşı yapılan komplo ve kumpasın uzantısıdır" dedi.

İşte Benli'nin açıklaması:

Avcılar Atatürk Stadımızla ilgili yapılan bir haber, seçim öncesi bir kadın belediye başkanına karşı yapılan komplo ve kumpasın uzantısıdır.

Pazar sabahı stadımıza araç sokup sonra hemen çıkarıp bu arada fotoğrafını çekip oto galeriye çevirdi diye bugün haber yapanlar kadının siyasette yer almasını istemeyenlerdir.

Spor müdürünün görevden alınması dahil gerek ilgililer gerekse bunu bir kadın belediye başkanına karşı fırsat görüp haber yapanlar hakkında hukuki işlem başlatmış bulunmaktayım.

Davayı kadına yönelik şiddet yönünden de sürdüreceğim.

Kadın siyasette görmek istemeyenlere komplo ve kumpasla yok etmek isteyenlere karşı mücadelemiz sürecek, Avcılar Halkı gereken cevabı verecektir.

Dr. Handan Toprak Benli
Avcılar Belediye Başkanı

Seçiniz...