Burhan Kuzu'nun terörle suçladığı aile, özrü kabul etmedi

Burhan Kuzu'nun terörle suçladığı aile, özrü kabul etmedi
Güncelleme:

AK Partili Burhan Kuzu, "terör örgütü üyesi" olmakla suçladığı düğün sahiplerinden özür diledi. Burhan Kuzu "Aldığım bilgiler hatalıymış" dedi. Düğün sahibi ise ''Yok öyle! Mahkemede görüşeceğiz'' dedi.

Burhan Kuzu sosyal paylaşım sitesi Twitter'da 'terör örgütü üyesi' olmakla suçlayıp hedef gösterdiği Cihan Yaşar'dan özür diledi.

Kuzu paylaşımında, "Geçtiğimiz hafta sonu İmamoğlu’nun Batman’da katıldığı bir düğünle ilgili yazdıklarım yanlış anlaşılmaya yol açtı. Aldığım bilgilerin hatalı olduğunu üzülerek öğrendim. Yaşar ailesini ve genç çifti üzmek gibi bir niyetim asla yoktur. Genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Burhan Kuzu'nun terörle suçladığı aile, özrü kabul etmedi - Resim : 1

DÜĞÜN SAHİBİ, ÖZRÜ KABUL ETMEDİ
Düğün sahibi Hüseyin Yaşar'ın oğlu Cihan Yaşar ise Kuzu'nun özrünü kabul etmedi. Yaşar, yaptığı paylaşımda "Yok öyle! Mahkemede görüşeceğiz." ifadelerini kullandı.

Burhan Kuzu'nun terörle suçladığı aile, özrü kabul etmedi - Resim : 2

"İSPAT ETMEYEN ŞEREFSİZDİR" DEMİŞTİ

Burhan Kuzu'nun "terör örgütü üyesi" olmakla suçladığı Cihan Yaşar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ''Sözde Profesör Burhan Kuzu, Sn. İmamoğlu Batman’da terör örgütüne yakınlığı ile bilinen ailenin düğününe katılmış diyor. Kuzu, Bizim Ailemiz de bir tane terör örgütüne destek veren bulamazsın. Senin feto ile kol kola olduğun zamanı unutmadık. Bu attığınız çamur tutmaz. İspat etmeyen şerefsizdir'' ifadelerini kullanmıştı.

Seçiniz...