Büyükerşen ile Eskişehir yatırıma doyacak

Büyükerşen ile Eskişehir yatırıma doyacak
Güncelleme:

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen alt yapı ve üst yapı yatırımları ile güç verdiği Çifteler’de vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde Çifteler Belediye Başkanı Adayı Zehra Konakcı’ya destek vermeye geldiklerini belirten Başkan Büyükerşen, “1 Nisan sabahıyla birlikte Çifteler’e baharı Sayın Zehra Konakcı ile getireceğiz. Birlikte uyum içinde çalışarak bu dönemde yaptığımız yatırımların çok daha fazlasını Çifteler’e birlikte kazandıracağız” dedi.

Büyükerşen, ilçe merkezinde gerçekleştirilen Seçim İletişim Merkezi açılışında Çifteler’de hayata geçirdikleri büyük yatırımları anlattı. Büyükerşen konuşmasında “2014’den bu yana ilçenizde gerçekleştirdiğimiz büyük altyapı yatırımları ile sizleri temiz suya kavuşturduk. 2000 metreküplük su deponuzu hizmete sunduk. Ayrıca sorumluluk alanımızda bulunan caddelerinizin üst yapılarını da yeniledik. Artık sıra sosyal işlere ağırlık vermekte. İnşaatı bitme noktasına gelen Çifteler Otogar’ı, otobüslerin yolcu indirip bindireceği bir nokta olmaktan ziyade, cep sinemasının olacağı, tiyatroların oynanacağı, çevresi yeşil alan olan bir merkez olacak. Ayrıca Belediyemizin hizmet binalarını da burada toplayacağız. Belediye Başkanı Adayımız Zehra Konakcı ile beraber yapacağımız projelerimiz de hazır. Çocuklarımızı, gençlerimizi ve en önemlisi kadınlarımızı merkeze alarak, yeni projeleri sizlerle buluşturacağız. Artık Çifteler’e kadın eli değmesinin vakti gelmiştir. Zehra Hanımı önce Allah’a sonra sizlere emanet ediyorum” dedi.

Başkan Büyükerşen’e eşlik eden Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ise Konakcı’nın Çifteler’e hak ettiği sosyal belediyecilik anlayışını getireceğini belirterek, Çiftelerli hemşehrilerine güvendiklerini ifade etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in Türkiye’de örnek belediye başkanı olduğunu belirten Çifteler Belediye Başkan Adayı Konakcı da, kendisiyle birlikte Çifteler’in ihtiyaçlarını kısa sürede gidereceklerini ifade etti. Konakcı “İnanıyorum ki 31 Mart’ta vereceğiniz destek ile de Sayın Hocamızı Büyükşehir’de, bizleri de Çifteler’de göreve getireceksiniz” dedi.