Cem Uzan Genç Parti'nin genel kuruluna ses bağlantısıyla katılacak

Cem Uzan Genç Parti'nin genel kuruluna ses bağlantısıyla katılacak
Güncelleme:

Genç Parti'nin 21 Mart Cumartesi günü yapılacak olan Genel Kurul toplantısına, siyasi yasağı devam eden Cem Uzan ses bağlantısı ile katılacak.

21 mart cumartesi ankara greenpark hotelde saat 13.00’te GENÇ PARTİ genel kurulu yapılacak. 50 ilde ve bu illerin 300 ilçesinde örgütlenen Genç Parti genel kurulunda kurucu Genel Başkan Cem Uzan saat 14.00 gibi 45 dakika sürecek bir konuşma yapacak.

Uzan bu konuşmada yaşadıklarını ve yaşatanları anlatacak. Uzan’ın Genç parti iktidarında halk için gençler için yapılacakları tek tek söylemesi bekleniyor. Yasaklı siyasetçi olan Cem Uzan’ın yeniden Genç Parti genel başkanı ve istediği listenin de parti kurullarını oluşturacağı sanılıyor.

Aktif siyaset yapamaya başlayacak Genç Parti'nin seçimlere hazır hale geldiği ve özellikle Izan ile birlikte çok konuşulacak manifestolara imza atacağı Ankara kulislerinin en fazla konuşulan konusu oldu.

Cem Uzan’ın 14.00/15.00 arasındaki konuşmasını güvenlik sebebiyle görüntülü değil canlı ses bağlantısı olarak gerçekleştirileceği açıklandı.

Seçiniz...

Etiketler cem uzan genç parti