CHP MYK'da sosyal mesafe ayarı

CHP MYK'da sosyal mesafe ayarı
Güncelleme:

CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK), iki hafta aradan sonra Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanacak. Toplantıda ‘sosyal mesafe’ kuralları uygulanacak. Toplantıya, şehir dışındaki genel başkan yardımcıları ise telekonferansla katılacak.

CHP MYK, geçen hafta koronavirüs nedeniyle toplanamamıştı. Kurulun yapılacağı salon koronavirüs tedbirleri çerçevesinde yeniden dizayn edildi. Oturma düzeni sosyal mesafeye göre ayarlandı. Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel salona telekonferas sistemi kurdu. Genel Başkan Kılıçdaroğlu, bu sistemi ilk kez geçtiğimiz günlerde Tekirdağ’ın Malkara ilçesi Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ile görüşerek test etti.

CHP MYK’NIN GÜNDEMİ KORONA VE İNFAZ YASASI

Hürriyet’te yer alan habere göre bu hafta ilk kez MYK videokonferans yöntemiyle yapılacak. Toplantıyı Kılıçdaroğlu önünde yerleştirilmiş panelle yönetirken, şehir dışındaki genel başkan yardımcıları ise sabit bilgisayar veya telefon kamerasından sisteme bağlanacak. Toplantıda koronavirüs salgını öncelikli konu olacak. Ayrıca infaz yasası düzenlemesi de ele alınacak.

Hürriyet