CHP'den La Casa De Papel temalı 23 Nisan videosu

Güncelleme:

CHP İstanbul İl Başkanlığı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 100. yılı dolayısıyla video hazırladı. Hazırlanan videoda "#YenidenGüçlüMeclis" vurgusu yapılırken, parlamenter sistemin gerekliliği vurgulandı.

CHP İstanbul İl Başkanlığı tarafından video, "Gazi Meclisimizin 100. yılında bir kez daha katılımcı, çoğulcu ve demokratik bir yönetim anlayışının sözünü veriyoruz ve çocuklarımızın geleceği için #YenidenGüçlüMeclis diyoruz. Saray vesayetinin yarattığı tahribatı hep birlikte onaracağız." ifadeleriyle paylaşıldı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 100. yılı nedeniyle hazırlanan videoda "parlamenter sisteme geri dönüş" vurgusu yapılırken, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın özellikle muhalefet tarafından tepki çeken pek çok konuşması da yer aldı.

Videoda ayrıca eski Başbakan Binali Yıldırım'dan Bakan Berat Albayrak'a kadar pek çok AK Partili ismin de açıklamaları, basına yansıyan haberler de yer aldı.

CHP'den La Casa De Papel temalı 23 Nisan videosu - Resim : 1

LA CASA DE PAPEL DETAYI

Dijital içerik platformu Netflix'in izlenme rekorları kıran La Casa De Papel dizisine de atıfta bulunan videonun bir bölümünde, Beştepe Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin yer aldığı görselin üzerine La Casa De Papel'in logosuyla uyarlanmış "SARAY VESAYETİNE SON VERECEĞİZ" yazısı dikkat çekti.

 

Seçiniz...