CHP'li Muharrem İnce, konuşması kesilince canlı yayını terk etti!

Güncelleme:

Cumhuriyet Halk Partisi eski milletvekili Muharrem İnce, katıldığı programda, konuşması kesilip Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ayasofya Camii'ndeki konuşmasına bağlanınca programı böyle terk etti.

CHP eski milletvekili Muharrem İnce, Haber Global ekranlarında  Senem Toluay Ilgaz'ın sunduğu Neden programının konuğu oldu. 

Senem Toluay Ilgaz, Nihal Bengisu Karaca, Özlem Gürses ve Tuba Atav'ın sorularını yanıtlayan CHP'li İnce, kendisinin konuşmasının devam ettiği sırada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ayasofya camiisinde yaptığı konuşmaya bağlanılması nedeniyle canlı yayını terk etti. 

"BEN KİMSEYİ GURURUMLA OYNATMAM" 

İnce, canlı yayını terk etmeden önce şunları söyledi: 

"Ben gururumla kimseyi oynatmam. Kendi kendinize devam edin arkadaşlar. Bir televizyonda da ben konuşayım, niye benim sözümü kesiyorsunuz. Böyle bir şey olmaz. Bizi böyle programlara çağırmayın bir daha. Bütün kanallar Erdoğan'ı gösteriyor, korkmayın bu kadar Erdoğan'dan. Ben demokrasi mücadelesi vermiş biriyim. 16 milyon insan bana oy verdi, onlara saygısızlık ediyorsunuz."

HABER GLOBAL'DEN AÇIKLAMA

Muharrem İnce, Haber Global'de katıldığı programda konuşmasının kesilip ekrana Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasının verilmesi sonrası canlı yayını terk etti. İnce'nin programı terk etmesinin ardından Haber Global'den açıklama geldi.

Haber Global'in sosyal medya hesabından yapılan açıklama şöyle:

"Kamuoyunun Bilgisine... Sayın Muharrem İnce’ye bu akşamki yayın öncesi Sayın Cumhurbaşkanı’nın Fetih kutlamaları nedeniyle yapacağı konuşmaya bağlanacağımızı söyledik. Kendisi de bize “Ama böyle yaparsanız ben sizi eleştiririm” dedi. Biz de kendisine bu eleştirisini saygıyla karşılayacağımızı ifade ettik. Ancak Sayın İnce, Sayın Cumhurbaşkanı’nın konuşmasının ardından stüdyoya dönüldüğünde sözlü olarak tepkisini göstermek yerine yayını terketti. Böyle olmasını arzu etmezdik ama biz yine de yayınımıza katılmasından dolayı Sayın Muharrem İnce’ye teşekkür ediyoruz. Kendilerine her zaman ekranımızın açık olduğunu yineleriz.''

CHP'li Muharrem İnce'den ''erken seçim'' yorumuCHP'li Muharrem İnce'den ''erken seçim'' yorumu

 

Yeniçağ