CHP'nin adayı resmen belli oldu: Muharrem İnce

CHP'nin adayı resmen belli oldu: Muharrem İnce
Güncelleme:

CHP'de Yalova Milletvekili Muharrem İnce'nin adaylığı için grup kararı alındı.

24 Haziran'da yapılacak erken seçimde, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı kim olacak sorusu günlerdir yanıt bekliyordu.

Ana muhalefet partisi, adayını bugün saat 10.00'da açıklayacak. Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu'ndaki aday tanıtım toplantısına, partisinin adayıyla birlikte katılacak olan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu bir konuşma yapacak.

CHP'nin cumhurbaşkanı seçim kampanya süreci de yine bugün başlıyor. Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyelerine gönderilen yazıda, kampanya başlangıç yerinin 1. TBMM binasının önü olduğu belirtildi. 

CHP'nin cumhurbaşkanı adayının da katılımı ile burada basın açıklaması yapılarak, kampanya süreci resmen başlamış olacak. 

ÖNE ÇIKAN İSİM MUHARREM İNCE 

Adaylık için ibrenin döndüğü isim ise CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce.

Adaylar arasında ismi geçen CHP Milletvekili İlhan Kesici, dün yaptığı açıklamada, "Bana bir mesaj yok ama benim duyduğum kadarıyla Muharrem İnce aday olacak. Ben bir şey açıklamış olmadım, öyle duydum. Sabah İnce'yi telefonla aradım, tebrik ettim. 'Allah mahcup etmesin' dedim. Tahmin ediyorum onun da bilgisi vardı, tebriklerimi kabul etti" yanıtını verdi" demişti.

Dün düzenlenen grup toplantısı öncesi milletvekillerinin tebrik ettiği Muharrem İnce de, "Yarın (bugün) saat 10.00'da genel başkanımız açıklama yapacak, bekleyin, acele etmeyin. Benden bir şey beklemeyin. Sloganımız şu; zamanı gelince her şey güzel olacak" şeklinde konuşmuştu.

Öte yandan, CHP'nin içinde bulunduğu 4 partinin ittifak protokol töreni ise hafta sonunda gerçekleşecek.

Muharrem İnce'nin seçim otobüsleri de hazır Muharrem İnce'nin seçim otobüsleri de hazır

Muharrem İnce'den resmi açıklamaya 5 kala dikkat çeken paylaşımMuharrem İnce'den resmi açıklamaya 5 kala dikkat çeken paylaşım

CHP'nin adayı olduğu iddia edilen İnce'den açıklamaCHP'nin adayı olduğu iddia edilen İnce'den açıklama

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı sızdı: Muharrem İnceCHP'nin Cumhurbaşkanı adayı sızdı: Muharrem İnce

 

 

 

 

 

Seçiniz...