CHP'nin Sancaktepe adayı Özgen Nama: ''Makam aracı kullanmayacağım''

CHP'nin Sancaktepe adayı Özgen Nama: ''Makam aracı kullanmayacağım''
Güncelleme:

CHP'nin Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Özgen Nama, yerel seçimleri kazandıktan sonra makam aracı kullanmayacağını açıkladı.

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Özgen Nama ile Sancaktepe’de yaptığı seçim çalışmasında CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, kamu yöneticililerine “ekonomik krizde tasarruf için makam araçlarını kullanmaktan vazgeçin” çağrısı yaptı. Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Özgen Nama da bu çağrıya “sözüm söz, Sancaktepe’de belediyeyi kazandıktan sonra makam aracı kullanmayacağım” dedi.

Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Özgen Nama seçim çalışmalarına Sancaktepe’ye “Halkın Otobüsü” ile gelerek destek veren İstanbul Milletvekilleri Gürsel Tekin ve Mahmut Tanal’la birlikte Sarıgazi, Samandıra ve Veysel Karani mahallelerinde vatandaşlarla sohbet ettiler.

İlginin çok yoğun olduğu çalışmada, “yolsuzluğu engellersek, kamuda israfı önlersek ve üretimi arttırırsak ekonomik krizi çözeriz” diyen CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin belediye başkanlarına “ekonomik krizde tasarruf için makam araçlarını kullanmaktan vazgeçin” çağrısı yaptı. Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Özgen Nama da bu çağrıya “bu çağrı benim de bütün adaylara ortak çağrımdır, sözüm söz, Sancaktepe’de belediyeyi kazandıktan sonra makam aracı kullanmayacağım” dedi.

TEKİN: SOKAKTA ÖZGEN NAMA RÜZGARI VAR

Oldukça kalabalık bir kahvede, vatandaşların “projeleriniz nedir” diye sorması üzerine Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Özgen Nama “ekonomik kriz ortamında asıl projelerimiz yoksullukla ve işsizlikle mücadele üzerinde olacak ve özellikle kahveleri dolduran genç nüfusu iş sahibi yapmak için çalışacağız, bu nedenle de ilk yapacağımız işlerden biri göreve gelir gelmez Sancaktepe İstihdam Merkezi’ni kurmak olacak” dedi.

Sancaktepe mahallerinde çalışma sona erdikten sonra Gürsel Tekin, CHP’lilerle yaptığı toplantıda ise “Sancaktepe’de alanda esen Özgen Nama rüzgarını gördüm. Şimdi görev, dünkü tartışmaları unutmak, aramızda birliği bütünlüğü sağlamak ve bütün enerjimizle seçim çalışmalarına katılmaktır. 31 Mart günü sandıklara tam anlamıyla sahip çıkıp, sandık güvenliğini sağlarsak biz bu seçimi alırız” dedi.

Seçiniz...