Cumhur İttifakı ortağı Destici'den HÜDA-PAR çıkışı

Cumhur İttifakı ortağı Destici'den HÜDA-PAR çıkışı
Güncelleme:

Cumhur İttifakı ortağı BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, seçime AK Parti listelerinden katılan HÜDA-PAR'la ilgili ''HÜDA-PAR'ın bir takım düşüncelerine katılmıyorum.'' dedi.

Cumhur İttifakı kanadında 14 Mayıs seçimlerine yönelik mesai sürürken ittifak ortağı Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici NTV yayınında Deniz Kilislioğlu'nun sorularına yanıt verdi.

Siyasette süren HÜDA-PAR ve ittifak tartışmalarına yönelik soruya, "Düşüncelerimi daha önce ifade etmiştim." yanıtını veren Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı, sözlerine şunları ekledi:

"HÜDA-PAR'ın bir takım düşüncelerine katılmıyorum. 'Hizbullah terör örgütüdür' demeleri lazım. Türk Bayrağına yeni isimler aramak doğru değil."

NÜKLEER SANTRALE İLK YAKIT

Destici, Türkiye'nin ilk nükleer santrali Akkuyu'ya yönelik tartışmalara da değinerek, "Karşı çıktılar ama gelişmiş ülkelerde bu santrallerin önemli yeri var." dedi. 

ERDOĞAN'IN SAĞLIK DURUMU

Genel Başkan Mustafa Destici, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sağlık duruma ilişkin de, "Hafif bir rahatsızlığı oldu. Dün gayet sağlıklıydı." diyerek açıklamada bulundu. 

"Birinci turda mı biter." sorusuna da Destici, "Halkımız kimin çalıştığını, samimi olduğunu görüyor." cevabını verdi.