Cumhur İttifakı'nda çatlaklar devam ediyor !

Cumhur İttifakı'nda çatlaklar devam ediyor !
Güncelleme:

Kastamonu'da Cumhur ittifakı'nda yaşanan gerginlikler devam ediyor. MHP'den AK Parti'ye geçen iki ilçede iki personelin görev değişikliğinden sonra MHP'den yapılan açıklamaya AK Parti İl Başkanı yanıt verdi.

Kastamonu’da Cumhur İttifakında yaşanan gerginlik büyüyor. MHP’den AK Parti’ye geçen iki ilçe belediyesinde Ülkü Ocakları Başkanlarının çöpe verilmesine MHP İl Başkanı Yüksel Aydın’ın gösterdiği sert tepkisiye, AK Parti İl Başkanından cevap geldi.

Cumhur İttifak’ında Kastamonu’da ortaya çıkan gerginlik büyümeye devam ediyor. 31 Mart yerel seçimlerinde, Kastamonu’nun Bozkurt ve İnebolu ilçelerinde belediye MHP’den AK Parti’ye geçmiş ve bu ilçelerde belediyede çalışan ilçe Ülkü Ocakları Başkanları temizlik işlerine verilmişti.

MHP Kastamonu İl Başkanı Yüksel Aydın ise, yaptığı bir basın toplantısında bu ilçelerde Ülkü Ocakları Başkanlarının temizlik görevlisi yapılmasına tepki göstermiş ve AK Parti’ye yönelik, “Ben sizi uyardım, beni böyle konuşmak zorunda bırakmayın. Tamam, yerini değiştirebilirsin ama ocak başkanımızı çöpe veremezsin. Bu hatadan dönün. Gerekirse bunu Ankara’ya taşırım. Bakın bunun karşılığında vereceğimiz cevap çok ağır olur kaldıramazsınız. Son bir şey söyleyeceğim bu konuda, dalımızı kıranın ağacını kökünden söker atarız” demişti.

“MEYDAN OKUMAYA DEVAM EDERSE…”

Yeniçağ'dan Fatih Ergin'in haberine göre, MHP İl Başkanı Aydın’ın bu sözlerine AK Parti Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü’den aynı sertlikte cevap geldi.

Ünlü, “MHP İl Başkanının 2 ilçemizde 2 belediye personelinin yer değişikliği ile ilgili tehditkâr bir şekilde söylemi var. ‘Dalımızı kıranın, ağacını kökünden sökerim’ diyor. Bahsettiği ağaç, kökünü sökerim dediği ağaç AK Parti ağacı ise, AK Parti ağacı ulu bir çınardır. Bırakın bu ağacın kökünü sökmeye, yaprağına dahi kimsenin dokunmaya gücü yetmez. Şayet birileri Cumhurbaşkanımızın kurmuş olduğu AK Parti’mize, teşkilat mensuplarımıza meydan okumaya devam ederse, o meydanda en son çekilen ben ve benim teşkilatım olur.” İfadelerini kullanarak, MHP İl Başkanını hedef aldı.

Seçiniz...