Cumhurbaşkanı Erdoğan UBER konusunda noktayı koydu

Cumhurbaşkanı Erdoğan UBER konusunda noktayı koydu
Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldığı bir iftar programında önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan UBER hakkında "Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti olarak bizde bitmiştir, böyle bir şey yok" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, esnaf ve sanatkarlarla iftar programında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "UBER konusu, Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti olarak bizde bitmiştir. Böyle bir şey yok" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;

Hamd olsun el birliğiyle İstanbul'u bir dünya şehri haline getirdik. Eksiklerimiz yok mu? Elbette var. Bunları birlikte çözeceğiz. Yeter ki gönül bağımız güçlü olsun, yeter ki kalpten kalbe giden o yol hep açık kalsın. UBER konusu, Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti olarak bizde bitmiştir. Böyle bir şey yok. Ticari olarak kullanılan araçların yenilenebilmesi için ÖTV'yi sıfırlamıştık. Gerekirse önümüzdeki ay sonunda biten bu uygulamanın süresini de uzatabiliriz.

"SEÇİMİ KAZANMIŞSANIZ 23 HAZİRAN'DA YİNE KAZANIRSINIZ"

YSK'nin tespitlerine göre İstanbul'daki 31 bin 186 sandığın 754'ünün başkanları açıkça kanuna aykırı şekilde atanmıştır. İşte hırsızlık burada. İstanbul halkının bir yanda 212 bin diğer yanda 30 bin oyuna halel gelmesine göz mü yummalıydık? 31 Mart'ta gerçekten hakkıyla seçimi kazanmışsanız 23 Haziran'da yine kazanırsınız. Ortada yargı kararıyla da kesinleşmiş olan vahim şüpheler varken seçimin yenilenmesine böylesine şiddetli bir şekilde karşı çıkılmasını doğrusu manidar görüyoruz.

"HIRSIZIN HİÇ Mİ SUÇU YOK?"

Ne yaparlarsa yapsınlar biz milletimizin hakkını, hukukunu savunmayı sürdüreceğiz. Sandıklara yeteri kadar sahip çıkamadığımız için bizim eksiğimizin, hatamızın, yanlışımızın da bir nebze payı var. Peki hırsızın hiç mi suçu yok?"

Etiketler Erdoğan uber