Ekrem İmamoğlu: ''Geliyoruz İstanbul''

Ekrem İmamoğlu: ''Geliyoruz İstanbul''
Güncelleme:

CHP Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, adının İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak resmen açıklanmasının ardından Beylikdüzü Atatürk Kültür Merkezi’nde yurttaşlarla buluştu.

CHP Parti Meclisi’nde İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı olarak ismi açıklanan Ekrem İmamoğlu, seçim çalışmalarına başladı. Beylikdüzü Atatürk Kültür Merkezi’nde yurttaşlarla buluşan İmamoğlu, “İstanbul’un her tarafını bizim sıcaklığımız saracak. Diyoruz ki İstanbul’da yaşayan herkes beni çok sevecek” açıklamasını yaptı.

CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday gösterdiği Ekrem İmamoğlu, parti meclisinde isminin açıklanmasının ardından başkanlık binasında gazetecilere açıklama yaptı. İmamoğlu, “İstanbul İl Başkanımıza ve İstanbul’daki tüm CHP üyelerine, PM ve MYK üyelerine, Genel Başkanım Kemal Kılıçdaroğlu’na teşekkür ediyorum. Beylikdüzü’nde herkesin kalbini kazandığımız gibi tüm İstanbulluların kalbini kazanmaya geldik” dedi.

Sevginin gücü
Ardından Beylikdüzü Atatürk Kültür Merkezi’nde yurttaşlarla buluşan İmamoğlu, seçim startını verdi. Salonu dolduran 7’den 70’e yüzlerce yurttaş İmamoğlu’na büyük ilgi gösterdi. Salonda, “Gençlik seninle, durma ilerle” sloganları yükseldi. Burada Cumhuriyet’e özel açıklamalarda bulunan İmamoğlu, “Bütün kalbimizle, burada yarattığımız bütün sevgiyi İstanbul’a yaymak istiyoruz. Sevginin gücüne inanıyorum. Görecekler bu sevginin gücüyle İstanbul’un her tarafını bizim sıcaklığımız saracak. Diyoruz ki İstanbul’da yaşayan herkes beni çok sevecek” ifadelerini kullandı.

Beylikdüzü’nden aday gösterilen Mehmet Murat Çalık’la yurttaşları selamlayan İmamoğlu, “Bu ülkenin güzel bir yönetime, bu şehirlerin huzurlu bir yaşama kavuşması gerektiğini çok iyi biliyoruz. Bu kentin insanları bu şehrin gerçek hazinesidir. Biz hep birbirimizden faydalanarak öyle güzel bir Beylikdüzü, öyle güzel bir İstanbul yaratacağız ki hepiniz çok gurur duyacaksınız. 1 Nisan’da İstanbul’un yönetimini devraldıktan sonra size söz veriyorum, değil İstanbul’un, değil Türkiye’nin, Avrupa’nın en güzel ilçesi olacak bu güzel Beylikdüzü” dedi.

CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu olduCHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu oldu

Baba şefkatiyle...

Ailesine ve Beylikdüzü Belediyesi çalışanlarına teşekkür eden İmamoğlu, şunları söyledi: 

“Bu sürecin tamamlanmasında bana olağanüstü katkı sunan, gözlerine baktığım zaman baba şefkatiyle benimle konuşan Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na teşekkür ediyorum. Sizden alacağım güçle büyük başarılara imza atmak istiyorum. En az benim kadar kendinize güvenmenizi istiyorum. Bu güzel kenti çok daha iyi yerlere hep birlikte taşıyacağız. Beylikdüzü’nde yaşayan yüz binlerce vatandaşımızdan bir şey istiyorum. Bu kardeşleriyle, bu hemşerileriyle ilgili İstanbul’da tanıdıkları herkesi aramalarını istiyorum. Benimle ilgili yaşadığınız ne varsa bütün İstanbul’a anlatmanızı istiyorum.”

Ekrem İmamoğlu: Gün gelecek Erdoğan da bana oy verecekEkrem İmamoğlu: Gün gelecek Erdoğan da bana oy verecek

CHP'nin belediye başkanı adayları belli olduCHP'nin belediye başkanı adayları belli oldu

Cumhuriyet