Erbaa'da MHP coşkusu

Erbaa'da MHP coşkusu

MHP Erbaa’da caddelere ve sokaklara sığmadı Erbaa’da MHP konvoyunda mahşeri kalabalık .

Milliyetçi Hareket Partisi Erbaa konvoy ve mitingi mahşeri bir kalabalığa sahne oldu. Düzenlenen kortejin en önünde 20 yıl Erbaa’da Başkanlık yapan Ahmet Yenihan yer aldı. Tokat Milletvekili Adayları, Erbaalıların ilgisinden dolayı duygulu anlar yaşadı.

Erbaa’da her yer üç hilalli MHP bayraklarını ile donatıldı.Erbaa MHP İl çe BaşkanI Namık Ateşli ve  Erbaa’ya uzun yıllar hizmet etmenin onurunu yaşadığını ifade eden Erbaa Eski Belediye Başkanı Ahmet Yenihan mitingde yaptığı konuşmada,

“Milletvekili adaylarımızı size emanet ediyorum. Sizler, MHP’yi burada tekrar birince parti yapacaksınız. Ezici bir farkla birinci parti yapacaksınız. MHP’nin farkı bir kez daha ortaya çıkacak. Sadece MHP’li kardeşlerimden değil, AK Partili, CHP’li ve diğer partilere oy veren seçmen kardeşlerimden de MHP’ye oy istiyorum. Erbaa’nın geleceği için, Tokat’ın geleceği için, Türkiye’nin geleceği için bu çağrıma tüm hemşerilerimin kulak vereceğine eminim” ifadelerini kullandı. Mitingde konuşan MHP Tokat Milletvekili Adayı Abdurrahman Başkan, MHP’nin büyük bir şahlanış gerçekleştirdiğini belirttiği konuşmasında, Erbaa’nın sorunlarını dile getirdi. Eskiden emekli olanların memleketlerine geri döndüğünü, Erbaa’ya geri döndüğünü ifade eden Abdurrahman Başkan, “Memleketimim en ücra köşelerin bile canlılık içerisinde olması gerekiyor. Erbaa’ya bakıyorum Kelkit’in incisi bu şehrimizin üzerine sanki bir ölü toprağı serpilmiş. Yaprak kıpırdamıyor, sanayi durma noktasına gelmiş, esnafımız siftah yapamaz konuma gelmiş, çiftçimiz ürününün karşılığını alamıyor, emeğinin karşılığını alamıyor. Hani her şey güllük gülistanlıktı, hangi yatırımlarla şehirlerimiz uçuyordu. Artık verilen vaatlerin boş olduğu ortaya çıktı. MHP, geliyor, gümbür gümbür geliyor. Yalana yanlışa, yolsuzluğa hesap sormak için geliyor. Büyük lider ülke Türkiye için geliyor. Birlik ve beraberliğin tesisi için geliyor. Bu kalabalıklar, bu konvoylar, bu sevgi bunun göstergesidir” dedi.

22122_818727168203920_3688378717990067919_n.jpg

Erbaa’nın yıllarca MHP’li Belediyenin yönetiminde güzel hizmetlere sahne olduğunu, fakat bir yıllık AKP iktidarı döneminde yapılan yanlışlar sebebiyle huzursuzlukların arttığına dikkat çeken Abdurrahman Başkan, “MHP farkı bir yıl içerisinde gördünüz. Bu seçimden tüm Erbaalıların oyuna talibiz. Bizim maksadımız makam mevki değildir. Bizim ülkümüz Türkiye’dir, sizlersiniz. Bu ülkenin onurudur” ifadelerini kullandı.

11203159_1032510693443686_8810585299437582308_n.jpg

Çözüm sürecinde konusunda AKP’nin tavrını sert bir şekilde eleştiren MHP Tokat Milletvekili Adayı Yücel Bulut, “Sayın Celil Göçer, bayrak üzerinde siyaset yapılmasında rahatsız olmuş. Öyle ise Türk bayrağının renginden, şeklinden rahatsız olan Hilal Kaplan’la hangi sıfatla aynı safta yer alıyorsun. Çözüm süreci diye bir ihanet reçetesi çıkardınız, bayrağımıza yapılan saldırıları bile sinenize çekiyorsunuz. Bu mudur, bayrak sevgisi” dedi. Türkiye’nin ekonomik olarak büyük sorunlarla karşı karşıya olduğunu sözlerine ekleyen Yücel Bulut, AKP iktidarının hangi noktada ele alınırsa alınsın çürüdüğünü ifade etti. MHP Erbaa mitingi ve korteji sıcak ve hafif yağmurlu bir havada geçti. Mitinge sığmadı.

Erbaa seçim etkinliklerine MHP Tokat İl Başkanı Fatih Demirkol, milletvekili adayları Abdurrahman Başkan, Hüseyin Erkan İkikat, Yücel Bulut, Mustafa Afşin Ünverdi, Kübra Sever Taşkıran ve teşkilat mensupları katıldılar.