Erbakan'ın sözlerine sosyal medya sansürü: Hesabı kapatıldı

Erbakan'ın sözlerine sosyal medya sansürü: Hesabı kapatıldı
Güncelleme:

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın koronavirüs aşılarıyla alakalı paylaşımları sonrasında, Facebook partinin resmî sayfasını kapattı.

Koronavirüs aşıları ve Kovid-19 ile ilgili yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, sözleriyle tepki çekiyordu. Son olarak Yeniden Refah Partisinin resmî Facebook sayfasıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Gelişme, partinin resmî Twitter hesabından duyuruldu.

Parti'den yapılan açıklamada "Partimizin resmi Facebook sayfası kapatıldı! Onlar sesimizi kısmaya çalışsalar da bizler çok daha gür bir şekilde doğruları söylemeye devam edeceğiz!" ifadeleri kullanıldı.

Paylaşımda, "Onlar istiyor diye pes edecek değiliz. Milli görüş çizgisinde yola devam. Partimizin Facebook sayfası, Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan'ın 'Covid-19 hakkındaki gerçekleri ve doğruları haykırması' gerekçe gösterilerek kapatılmıştır. Onlar sesimizi kısmaya çalışsalar da bizler çok daha gür bir şekilde doğruları söylemeye devam edeceğiz." ifadelerine yer verildi. Öte yandan yapılan paylaşımda partinin yeni Facebook sayfasına da yönlendirme yapıldı.