Erdoğan AK Parti'nin İstanbul adayını resmen açıkladı

Erdoğan AK Parti'nin İstanbul adayını resmen açıkladı
Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeniden çözüm süreci başlayacağı iddialarına ilişkin ''Çözüm süreci diye bir şey söz konusu değil'' açıklamasında bulundu. Erdoğan, AK Parti'nin İBB adayının yeniden Binali Yıldırım olacağını açıkladı.

Terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın yazdığı mektubun ardından yeniden çözüm sürecinin başlayacağı iddiaları gündeme geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nın ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, çözüm süreciyle ilgili bir şeyin söz konusu olmadığını belirtti.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

İstanbul Valimiz Ali Yerlikaya bu sürece o götürecek, konu ile ilgili zaten açıklama yapıldı.

Bahçeli’yle az önce bir telefon görüşmesi yaptım. Hem Ramazan'ı kutladım hem de bu verilen kararın ülkemiz için hayırlı olması temennisinde bulundum. Ortak miting şu anda onları görüşmüş değiliz. Bu arada bir araya gelip bu sürece değerlendirmemiz inanıyorum ki İstanbul için faydalı olacaktır.

ADAYIMIZ BİNALİ YILDIRIM

Şu anda bizim adayımız da Binali Yıldırım Bey’dir.

24 Haziran iptal edilsin. Onun değerlendirmelerini bizim değerlendirmelerimizin dışında. Biz şu anda tek değerlendirme yapıyoruz, o da İstanbul'da yapılacak olan büyükşehir belediye başkanlığı seçimidir.

ABD Başkanı Donald Trump’ın gelişiyle ilgili henüz netleşen bir tarih yok."

Cumhurbaşkanlığı'ndan yeni çözüm süreci iddiasına yanıtCumhurbaşkanlığı'ndan yeni çözüm süreci iddiasına yanıt

''Abdullah Öcalan’la görüştük!''''Abdullah Öcalan’la görüştük!''

 

Seçiniz...