Erdoğan: ''Cumhur İttifakı güçlenerek yoluna devam edecek''

Güncelleme:

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, canlı bağlantı ile katıldığı AK Parti'nin 4 il kongresinde "Cumhur İttifakı güçlenerek yoluna devam edecek" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 7. Olağan Kırşehir, Kırıkkale, Yozgat, Sivas İl Kongrelerine Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nden canlı bağlantıyla katıldı.

CHP liderinin Kılıçdaroğlu'nun "sözde cumhurbaşkanı" sözlerine tepki gösteren Erdoğan, "Her seçimi kaybetmiş bu zatın, zerre kadar onuru olsa kasetle geldiği o koltuktan haysiyetiyle çekip giderdi" dedi.

Erdoğan'ın konuşmadan öne çıkanlar:

"Hedefimiz Şubat ayının son günlerinde planladığımız İzmir, Ankara ve İstanbul kongreleri ile birlikte bu süreci tamamlamaktır.

Üye sayımızı salgın şartlarına rağmen geçtiğimiz yıl bir milyon artırmamız milletimizin partimize sahip çıktığını gösteriyor. AK PArti kendini yenileme kapasitesi en yüksek olan partidir. Gönlünü kazanmak için kapısını çalmadığımız derdini dinlemediğimiz bir kişi varsa bu bizim eksiğimizdir.

Biz milletin kurduğu ve bugüne milletin getirdiği bir partiyiz. Gücümüzü ve ilhamımızı milletten alırız. 2023'te de her mecliste ezici bir çoğunlukla devam edeceğiz. Cumhrubaşkanlığı seçimini de yeniden kazanacağız. Biz hep yüzü geleceğe dönük bir parti olduk, bu şekilde devam edeceğiz. 2023 seçimlerinde Cumhur İttifakı olarak hem mecliste ezici çoğunlukla temsil edileceğiz hem de Cumhurbaşkanlığı seçimini tekrar kazanacağız. Cumhur İttifakı güçlenerek yoluna decam edecek.

Bizi dostun attığı gül yareler diye bir söz vardır. Bizi kurulan tuzaklar yormuyor. Bizi asıl yoran bu ülkenin selameti için omuz omuza hareket etmemiz gerekenlerin tavırlarıdır.

"SÖZDE CUMHURBAŞKANI" TEPKİSİ

Milletimizin hafızasında CHP büyük zulümlerin partisidir. Bugün de aynı misyonu yerine getiriyor. Hayatında karar verici olarak hiçbir görev yapmamış, SGK'yı batırmış kişi seçim cumhrubaşkanı yapmaz diyor. Doğrudan seçilen cumhurbaşkanını hala hazmedemiyorlar. Partilerinde işler kaset, taciz ve hırsızlıkla yürüdüğü için milletin tercihiyle göreve gelebilmeyi havsalalarına sığdıramıyorlar. Teröristlere arkadaş diyen birinin sözleri hükümsüzdür.

Bu karikatür zatın psikolojik analizi işin erbabı için bulunmaz bir hazinedir. İşin başında böyle bir cehalet sergileyen ve kendince herkesi aldatmaya çalışan kişinin diğer söyledikleri zaten hükümsüzdür. Her seçimi kaybetmiş bu zatın, zerre kadar onuru, kendisine azıcık saygısı olsa kasetle geldiği o koltuktan haysiyetiyle çekip giderdi.

Ne derlerse desinler kendi işimize bakacağız. Bu kişinin kürsüde ettiği her laf Allah'ın verdiği havayı boşa tüketmektir. İsraf her konuda olduğu gibi bu konuda da haramdır."

Seçiniz...