Erdoğan: Ekrem İmamoğlu benim ayarımda değil

Erdoğan: Ekrem İmamoğlu benim ayarımda değil
Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu için ''Benim ayarımda değil. Benim muhatabım Kılıçdaroğlu olur'' dediği öne sürüldü.

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Ekrem İmamoğlu benim ayarımda değil. Benim muhatabım Kılıçdaroğlu olur. Ben söylerim o cevap verir, o söyler ben cevap veririm" dediği iddiasını köşesine taşıdı.

Abdulkadir Selvi, "Erdoğan kimin için 'Ayarımda değil' dedi?" başlığıyla yayımlanan yazısında 23 Haziran İstanbul seçimlerine ilişkin son kulis bilgilerini aktardı.

AK Parti ve CHP'nin seçim hazırlıklarını büyük ölçüde tamamlandığını belirten Selvi, seçim kampanyası sürecinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Ekrem İmamoğlu yerine Kemal Kılıçdaroğlu'nu muhatap alacağını belirterek şunları kaydetti:

"Ekrem İmamoğlu'nun ismi anılmayacak. 'CHP adayı' denilecek. Kılıçdaroğlu ve CHP ön plana çıkarılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ekrem İmamoğlu'nu değil, Kılıçdaroğlu'nu muhatap alacağı söyleniyor. Ancak onun gerekçesi farklı. Erdoğan'ın 'Ekrem İmamoğlu benim ayarımda değil. Benim muhatabım Kılıçdaroğlu olur. Ben söylerim o cevap verir, o söyler ben cevap veririm' dediği ifade ediliyor."

Abdulkadir Selvi'nin yazısının tamamı için...