Erdoğan erken seçim iddialarına yanıt verdi

Erdoğan erken seçim iddialarına yanıt verdi
Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, erken seçim iddialarıyla ilgili noktayı koydu ve 2019’u işaret etti: "Biz işimize bakalım. Erken seçim yaparsak, bu israf olur"

Bir günlük Ürdün ziyareti sonrası uçakta gazetecilere gündemi değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, özetle şu açıklamalarda bulundu.

Türkiye gazetesinden İsmail Kapan'ın haberine göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a uçakta erken seçim iddiaları da soruldu.

Cumhurbaşkanlığındaki mesainizin yanı sıra Genel Başkan şapkanızla da yoğun mesai içindesiniz. Yenilenme hareketi nasıl?

Şu anda bütün belde kongrelerini bitirdik. Atamalarımızı yaptık. İlçelerde bazı yenilemeler, alıp vermeler bunların üzerinde çalışıyoruz

Çalışmaların gidişatı nasıl? Sizi tatmin edecek düzeyde gidiyor mu her şey?

2019 seçimlerinde göreceğiz. An itibarıyla peşrev çekiyoruz. Hazırlık safhasındayız. Arkadaşlarıma hep söylüyorum: Yalan yanlışa, suistimallere, yolsuzluklara, şunlara bunlara karışmış kişiler asla olmayacak. Bunları bulup ayıklayacaksınız. Parti içinde heyecan var. Denizli’ye gittim bu heyecanı gördüm. Antalya’da, gittiğim yerlerde bu heyecanı gördüm.

Acaba bir erken seçim mi olacak? AK Parti erken seçim için start mı verdi diye konuşanlar da var. Ne dersiniz?

İşimize bakalım. Erken seçim yaparsak, bu israf olur. Erken seçim israf olur. İşimize bakmamız lazım.