Erdoğan: ''Hiçbir beşeri gücün önünde eğilmedik''

Erdoğan: ''Hiçbir beşeri gücün önünde eğilmedik''
Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehit cenazesi töreninde vatandaşlara seslendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Çatalca'daki şehit cenazesi töreninin ardından vatandaşlara seslendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz sadece Rabbimizin huzurunda eğiliriz. Hiçbir beşeri gücün önünde eğilmedik. Myanmar sorununu da BM’de gündeme getireceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasının satır başları şöyle:

Dünya Myanmar katliamına sessiz kaldı. Oradaki Müslümanların düştüğü durumu gördünüz. Bizler Türkiye olarak Kızılay ile AFAD ile buralara yardımlarımızı ulaştırdık. Devam ediyoruz. Biz sadece Rabbimizin huzurunda eğiliriz. Hiçbir beşeri gücün önünde eğilmedik. Myanmar sorununu da BM’de gündeme getireceğiz.

Bütün bu görüşmelerimizde netice alacağımız liderler var. Herkes aynı hassasiyeti taşımıyor. Varsın taşımasınlar biz gerekeni yapacağız. Suriye’deki gelişmeleri biliyorsunuz. DEAŞ’la verdiğimiz mücadeleyi biliyorsunuz.

Bakınız ilk defa bu kurban bayramında Genelkurmay Başkanımız, Kuvvet Komutanlarımız, Milli Savunma Bakanımız, İçişleri ve Adalet Bakanlarımız, hepsi sınırlardaki kıtaları dolaştılar.

Orada askerimizle beraber oldular. Onlarla beraber karavanaya kaşık çaldılar. Çünkü bunları artık beraber yaşamamız lazım ki eriyle erbaşıyla subayıyla komutanıyla herkes aynı ruhu yaşasın.