Erdoğan öğretmen atamaları töreninde konuştu !

Erdoğan öğretmen atamaları töreninde konuştu !

Cumhurbaşkanı Erdoğan öğretmen atamaları töreninde konuştu.

Erdoğan konuşmasının sonunda kendisine gönderilen bir mesaj ile ilgili duygusal bir konuşma yaptı.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;

-Önceliğimiz eğitimdir. Yetişmiş insanınız varsa güçlü ülkesinizdir. 13 senede 220 bin derslik yaptık. Fatih projesini 3 yıl içinde bitireceğiz. Bizim zamanımızda kitap bulmak zor işti. Okul öncesi eğitimi yaygınlaştırıyoruz. Ve her ile üniversite götürerek, her öğrencinin ayağına üniversite götürdüşk. Maddi sıkıntısı olan kişi gelip büyük şehilerde okumaz zorunda değil. Kendi memleketimde okuyabilir. Üniversitenin olmadığı il yok artık.

-Zira bizim yavrumuz şunun bunun yavrusu değildir. Tayyip Erdoğan'ın yavrusu ne ise herkes gözümüzde odur.

-Bugünkü atama ile öğretmen eksikliğimizi büyük oranda tamamlıyoruz. Bakanlık bütün müfredatı elden geçirdi. Sıra eğitimin için kaliteli hale getirmekte.

-Öğretmenlik adanmışlık isteyen bir meslektir. Yeni Türkiye'nin nitelikli eğitimini sizlerle birlikte inşaa edeceğiz. Unutulan öğretmenler de var unutulmayanlar da var. Siz unutulmayan öğretmenlerimizden olun.

-Bazı meslekler vadır herkes yapar. Ama öğretmenlik öyle değildir. Bu işi sevmezseniz yapamazsınız. Sadece maaşlı olmak için öğretmen olan arkadaşlarımız varsa kusura bakmasınlar onlar bu işi hakkıyla yapamazlar.

-Biliyorsunuz her fırsatta 3 çocuk çağrımı tekrarlıyorum. Bu çok önemlidir. Eğer bu işin üzerinde durmazsak Avrupa'nın şu anda içinde olduğu duruma düşeriz. Güçlü aileler olursa güçlü milletleri kurarız.

-Kura çekildiğinde Doğu'ya Güneydoğu'ya atanan öğretmenlerimiz üzülür ve bir an önce oradan kaçmaya çalışırsa yine olmaz. Evet sıkıntılı yerler var. O sıkıntılı yerlerde de şu anda şehitler veriyoruz. Oraları yeniden vatan yapıyoruz.

-Dün bana resimli bir mesaj geldi .2 özel harekat polisi. Üzerine yazmışlar "Yürü Uzun Adam, arkandayız" diye.

İşte o fotoğraf:

1-20160210120551.jpg