Erdoğan övülürken araya giren Masum Türker'in çıkışı olay oldu

Güncelleme:

CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın programında Zafer Şahin'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı övdüğü sırada araya giren Masum Türker'in sözleri canlı yayına damgasını vurdu.

CNN Türk’te Ahmet Hakan’ın sunduğu “Tarafsız Bölge” programında ekonomik krize rağmen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın halen neden erken seçim ilan etmediğine dair tartışmada dikkat çeken bir an yaşandı.

Gazeteci Zafer Şahin programda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “lider” karakteri olduğu gerekçesiyle ekonomideki tüm fırtınalara rağmen ayakta kaldığını anlatırken, araya bir anlığına giren Demokratik Sol Parti’nin (DSP) Eski Genel Başkanı ve Devlet Bakanı Masum Türker’in söylediklerini herkesi buz kesti. 

Zafer Şahin, “Ya öyle bir dönemden geçiyoruz ki bunu istediğiniz kadar yok sayın. Normal şartlarda Recep Tayyip Erdoğan bu kadar güçlü bir siyasi figür olmasaydı, bu rüzgara dayanmak gerçekten çok zordu” ifadelerini kullandı. 

Programdaki diğer konuklar da “Doğru” diyerek Zafer Şahin’i destekledi. 

Fakat Masum Türker’in Zafer Şahin konuşmasını sürdürürken birkaç saniyeliğine “Erdoğan olmasaydı bu rüzgar olmazdı ki” çıkışını ise stüdyodakilerin hiçbiri anlamadı. 

Masum Türker’in o anki hali de sosyal medyada gündem oldu.