Erdoğan: ''Temizlik malzemelerinde de ucuz ürün satacağız''

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gıda terörünü estirenlere tanzim satışlarla bugün itibariyle ucuz ürünü satmaya başladık. Fiyatlar neredeyse yarı yarıya inmiş vaziyette. Gıda ile sınırlı kalmayacak.temizlik malzemelerinde buna gireceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Keçiören'de toplu açılış töreninde konuşuyor.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Son günlerde Türkiye'de bir oyun oynanmaya başlandı. Patlıcan, domates, salatalık... Fiyatları tırmandırmaya başladılar. Bu bir terör estirmeydi, buna karşı nasıl Gabar'da Tendürek'te inlerine girdiysek gıda terörünü estirenlere tanzim satışlarla bugün itibariyle ucuz ürünü satmaya başladık. Fiyatlar neredeyse yarı yarıya inmiş vaziyette. Gıda ile sınırlı kalmayacak, temizlik malzemelerinde buna gireceğiz. Oyunu hep beraber bozacağız.

Mesele belediyecilikse, bu konuda kimse bizim elimize su dökemez, belediyecilik AK Parti'nin işidir. Keçiören'de sandıkları patlatacağız, Mehmet Özhaseki kardeşimizle de büyükşehiri yöneteceğiz. Büyükşehirde Özhaseki, Keçiören'de Altınok kardeşimizle yola devam edeceğiz. Yeter mi? Yetmez. Ankara'nın tüm ilçeleriyle büyükşehirimizi bütünleştireceğiz.

CHP, Kandil'in desteklediği HDP, İYİ Parti, Saadet ve FETÖ ile el ele. Millet İttifakı ile pazara kadar değil, mezara kadar yürüyeceğiz. 

"BİZİM ŞU ANDA IMF İLE HERHANGİ BİR İŞİMİZ YOK"

Dünyadaki en büyük tefeci IMF'dir. Bu ülkede IMF ile ilk anlaşmayı CHP yapmıştır. IMF ile en büyük çaplı anlaşmayı yine aynı kafadaki ekip yapmıştır. Türkiye'yi IMF cenderesinden biz kurtardık, biz. 23 milyar dolar borcu biz kucağımızda bulduk. Bizim şu anda IMF ile herhangi bir işimiz yok.

CHP'NİN İŞ BANKASI HİSSELERİ

İş Bankası yüzde 28.5 gibi CHP ortağıdır. O üyelerin orada ne yapıyor belli değil. Onu da Gazi'ye uygun olarak, bu hisseyi Hazine'ye er veya geç devredeceğiz. Konu CHP olunca, parti-banka ilişkisine bile kılıf bulanlar ülkemizin IMF'ye teslimini de alkışla karlışayacaklardır.  

Seçiniz...