Erdoğan uyardı, kıble yönü değiştirildi !

Erdoğan uyardı, kıble yönü değiştirildi !

Şehit cenazesinde Erdoğan, cenazenin kıblesinin yanlış olduğunu fark etti ve..

Cizre'de şehit düşen Üsteğmen Uğur Taşçı için Levent'teki Afet Yolal Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu da katıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cenazenin kıblesinin yanlış olduğunu fark ederek cenaze namazını kıldıracak olan imamları uyardı.

CENAZE TÖRENİNE ERDOĞAN VE DAVUTOĞLU DA KATILDI
 
Şırnak'ın Cizre ilçesinde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen Üsteğmen Uğur Taşçı için Levent'teki Afet Yolal Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene şehidin ailesinin yanı sıra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu, Bakanlar Nabi Avcı,Volkan Bozkır, Çağatay Kılıç, Binali Yıldırım, Berat Albayrak, MHP MilletvekilleriOktay Vural ve Celal Adan ile İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, askerler ve şehidin çok sayıda yakını katıldı.

1-391.jpeg
 
ERDOĞAN VE DAVUTOĞLU UYARDI, KIBLE YÖNÜ DEĞİŞTİRİLDİ
 
Şehidin İngilizce Öğretmeni olan eşi Esra Taşçı ve akrabaları bir süre tabuta sarılıp gözyaşı döktü. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu birlikte camiye geldi. Şehidin babası Mehmet Taşçı ile birlikte saf tutan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu, cenazenin kıblesinin yanlış olduğunu fark ederek cenaze namazını kıldıracak olan imamları uyardı. Bunun üzerine cenazenin yönü değiştirildi.

a-170.jpeg
 
CENAZESİ ASKERLERİN OMZUNDA TAŞINDI
 
Ardından cenaze namazına geçildi. Törenin ardından şehidin cenazesi askerlerin omuzunda top arabasına taşındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Davutoğlu ve bakanlar bir süre top arabasının ardından yürüdü. Bu arada cenaze törenine katılanlar sloganlar atarak terörü lanetledi. Törenin ardından şehit Uğur Taşçı'nın cenazesi helallik alınması için Sarıyer'deki baba evine götürüldü. Şehidin cenazesi Yeniköy Mezarlığı'na defnedildi.