Erdoğan yeni parti için harekete geçiyor !

Erdoğan yeni parti için harekete geçiyor !
Güncelleme:

Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu yeni parti çalışmalarını hızlandırırken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da yeni parti çalışmalarına karşı harekete geçeceği öne sürüldü.

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarını değerlendirerek bazı kulis bilgileri aktardı.

Abdulkadir Selvi, bugünkü "Erdoğan yeni parti hakkında ne deşifre edecek? " başlıklı yazısında, "11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Erdoğan’ın uzun süre kader birliği ettiği isimler. Belli ki Erdoğan bazı özel dosyaları açacak, bazı ilişkileri deşifre edecek." ifadelerini kullanarak yeni bir hamlenin sinyalini verdi. 

Selvi, "Belli ki Erdoğan bazı özel dosyaları açacak, bazı ilişkileri deşifre edecek. Şimdiye kadar hep onlar konuştu ama Erdoğan henüz konuşmadı derken bunu kastediyordum. Bu başlığı kapatmadan önce sadece şunu söyleyeyim, önümüzdeki dönemde Erdoğan’ın tek gündemi kurulacak olan yeni partiler olacak."" dedi.

Yeni partinin adı ve logosu belli olduYeni partinin adı ve logosu belli oldu

 

 

Abdulkadir Selvi'nin yazısının tamamı için...