Erdoğan yetkiyi ne zaman verecek ?

Erdoğan yetkiyi ne zaman verecek ?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe'de verilen iftarda vatandaşlara çok kritik açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'de düzenlenen iftar yemeğinde konuşma yaptı. Erdoğan Meclis Başkanlık Divanı'nın oluşturulmasının ardından görevlendirme yapacağını söyledi

Erdoğan, Meclis Başkanlık Divanı'nın oluşturulmasının ardından hükümet kurma görevini vereceğini açıkladı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları

Biz milletimizin çağırdığı her yere gideriz. Çünkü biz milletin içinden çıkarak buralara geldik.

40 yıllık siyaset hayatımız halkımız hizmet mücadelesiyle geçti. İnsanımıza en iyi imkanları sağlamak için gece gündüz çalıştık.

Bizim yerimiz milletimizin yanıdır. Bunun için de gerektiğinde darbecilerin karşısında durduk, cuntacılarla mücadele ettik.

Milletimiz bizim gayretimizi karşılıksız bırakmadı. Bizi Başbakan, Cumhurbaşkanı yaptı. Biz de daha çok hizmet etme çabasında olduk.

Milletitimizin bize layık gördüğü her görevi aşk ile yapmaya çalıştık.

CUMHURBAŞKANLIĞI KÜLLİYESİ VE ATILAN İFTİRALAR

"Benim devletimi temsil eden yer" diyebileceği bir eserin ortaya çıktığına inanıyorum.Burası bizim değil, milletin. Bugün biz varız yarın başkası gelir. Önemli olan kalıcı bir yapının ortaya konması

Buraya yine Türkiye'nin en büyük kütüphanesini yapıyoruz. 24 saat açık olacak. İnşallah gençliğimizin ve vatandaşlarımızın emrinde olacak.

Bakanlarımız, kurumlarımız burada rahatlıkla misafirlerini ağırlayabilecek.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ortada, nasıl hizmet verdiği belli iken bir takım çevreler sürelli itham içindeler. Yalan ve iftiralarla saldırıyorlar. Dertleri şu, iftira at, tutmasa da izi kalır.

Yalancının mumu yatsıya kadar yanıyor. İftiracılarda özür dilemek alışkanlğı yoktur.

Biz artık yalan ve iftiralarla uğraşmaktan bıktık. Bizim için önemli olan milletimizin vicdanında olmak. 
 
"TÜRKİYE KRİTİK BİR DÖNEMDEN GEÇİYOR"

Türkiye şu an kritik bir dönemden geçiyor. Ülke olarak millet olarak güçlü olmak zorundayız. Elde ettiğimiz her başarı kardeşlerimizin de başarısıdır. 

Kobani'den gelenleri ağırlamadık mı? Yedirip içirmedik mi? Bunu yaptığımız halde dezenformasyonla hakkımızda bir sürü dedikodu ürettiler. 
 
70 bin Suriyeli geri döndü. Ancak diğerleri Türkiye'de yediriliyor, içiriliyor, bakılıyor. 
 
7 Haziran seçimleri sonrası ortaya çıkan belirsizliği çözmek zorundayız. En kritik döneme geçiyoruz. Bu dönemde inisiyatif alan her parti milletin gönlünde değer kazanır.