Erdoğan'dan CHP'ye sert tepki: Herkes haddini bilecek

Erdoğan'dan CHP'ye sert tepki: Herkes haddini bilecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım, Ankara'da toplu açılış törenine katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım, Ankara Büyükşehir Belediyesi toplu açılış törenine katıldı. CHP'nin bildirisin tepki gösteren Erdoğan, "Bildirileri yayınlamak suretiyle bu ülkenin Cumhurbaşkanı’na, hükümetine saldırmak hiçbir siyasetçiye yakışmaz. Yardım yataklık yapıyor diye suçlama yoluna gidiyorlar. Bu ne menem muhalefet."

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasının satır başları şöyle:

Bugün burada Ankara Büyükşehir Belediyemizin gerçekleştirdiği Yavuz Sultan Selim Bulvarı ve 88 farklı hizmetin açılışını gerçekleştiriyoruz. Ankara’mıza hayırlı olmasını diliyorum. Yıllarca ikamet ettiğim dolayısıyla her şeyini yakından bildiğim Keçiören, malum Ankara’mızın ikinci büyük ilçesi. Keçiören’in güney istikametindeki tek giriş ve çıkış noktası olan Fatih köprüsü ilçenin yükünü tek başına yaşıyordu. İnşallah Yavuz Sultan Selim Bulvarı bu sıkıntıyı büyük oranda çözecek. İnşallah metro da yakın bir zamanda hizmetinize açılacak. Şu an test sürüşleri devam ediyor. Keçiören metrosu buraya farklı bir moderniteyi de getirecek.

Millete hizmet ancak aşk ile olur, adanma ile olur. Bulunduğunuz şehre meftun değilseniz oraya hizmet edemezsiniz. Biz bu millete efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geldik. Eğer siyasetçi oturduğu koltuğa güç kalmıyorsa, koltuktan güç bekliyorsa ondan bir şey olmaz. Bizler her gece yatağa başımızı koymadan önce nefis mücadelesi yapmalıyız. Bizim siyaset felsefemizin temeli işte budur.

 Bildirileri yayınlamak suretiyle bu ülkenin Cumhurbaşkanı’na, hükümetine saldırmak hiçbir siyasetçiye yakışmaz.

Niye yargıya gidiliyor? Herkes haddini bilecek ya, herkes haddini bilecek. Bu ülkede terör estirenlerin avukatlığına savunanlar bunun bedelini ödemek zorundadır, hesabını vermek zorundadır. 

ANKARA DESTAN YAZDI

Tüm Ankara 15 Temmuz’da tarihe geçecek bir destan yazdı. Darbeciler tanklarla sokaklara çıktığında onların önünden kaçmak şöyle dursun, onları önlerine katıp kovalayan bir şehrin önünde hangi düşman durabilirdi. Savaş uçakları bomba yağdırırken binaların çatısından eline geçeni uçaklara fırlatanlar işgale izin vermez. Hedeflerimiz doğrultusunda kararlılıkla ilerlemeye devam edeceğiz. 2023 Türkiye’sini inşa etmek için girdiğimiz bu mücadeleden başarıyla çıkmak boynumuzun borcu haline gelmiştir. Türkiye’nin önüne sıra sıra dizilen terör örgütleri kimi zamannöbetleşe kendilerine verilen görevi yerine getiriyorlar.