Erdoğan'ın 550 vekil çağrısına ilginç yanıt !

Erdoğan'ın 550 vekil çağrısına ilginç yanıt !

CHP'li vekil Burcu Köksal: "Dürüstçe ve emeğiyle çalışan, hırsızlığı, yolsuzluğu olmayan 550 vekil istiyoruz"

CHP Afyonkarahisar milletvekili Burcu Köksal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Yerli ve milli 550 vekil istiyorum” açıklamasına çok konuşulacak bir yanıt verdi. Köksal “Dürüstçe ve emeğiyle çalışan, hırsızlığı, yolsuzluğu olmayan 550 vekil istiyoruz” dedi.

Geçtiğimiz pazar günü İstanbul  Yenikapı’da yapılan “teröre lanet eylemi” adı altındaki AKP mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha önce yaptığı “400 vekil istiyorum” açıklamasını büyütmüş ve “550 yerli vekil istiyorum” demişti. HDP’nin baraj altına itilip AKP’nin tek başına iktidara gelmesini ifade eden çağrıya CHP’den yanıt geldi.

ERDOĞAN’A 550 VEKİL YANITI

CHP Afyonkarahisar milletvekili Burcu Köksal, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sözlerini değerlendirdi. Köksal, “Yerli ve milli vekil kavramını ortaya atıp kendince prim kazanmaya çalışan Cumhurbaşkanı’na biz de diyoruz ki hırsızlığı, yolsuzluğu olmayan dürüstçe çalışan emeğiyle yaşayan 550 vekil istiyoruz.” dedi.

“CHP ZAFERE UYANACAK”

CHP’yi iktidara taşımak için mücadeleden vazgeçmeyeceklerini belirten Burcu Köksal, “Alanlarda birlikte aydınlık bir gelecek için beraberce yürüdüğümüz kadınlarımıza, gençlerimize ve emekçilerimize; mücadeleden asla vazgeçmeden iktidar hedefiyle yenilenen seçim sürecinde hiç kopmadığımız alanlarda partimizi iktidara taşımak ve 2 Kasım’da zafere uyanmak üzere yapılacak çok işimiz var. Yılmak yok, mücadeleye devam.” diye konuştu.