Erdoğan'dan AK Partili vekillere: Arka bahçelerden toplayıp getirmeyelim

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti grup toplantısında yaptığı konuşmada, AK Partili vekillerin Meclis'teki çalışmalara katılmadığını belirterek uyarıda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, ülke olarak hassas bir süreçten geçtiğimizi belirtirken, AK Partili vekillere de uyarılarda bulundu.

"Arkadaşlarımızın Meclis'e katılım yönünden zayıf olduklarını duydum" diyen Erdoğan şöyle konuştu:

"Meclis gündeminde önemli hazırlıklarımız yasa tasarılarımız var. Yargı reformu başta olmak üzere arkadaşlarımızın bunları titizlikle takip ettiklerini umuyorum. Arkadaşlarımızın Meclis'e katılım yönünden zayıf olduklarını duydum. Bu bizim gibi güçlü bir partiye yakışmıyor. Bizim gibi böyle bir güçlü partiye yakışmıyor. AK Parti olarak veremezsek bize yazıklar olsun. Hele hele bu dönemde çok daha hassas olmamız lazım. Arkadaşlar sizi bahçelerden toplayıp gruba getirmemesi lazım.

Cumhur İttifakı olarak Meclis'i etkin biçimde çalıştırmaya kararlıyız. Meclis'i etkin bir çalışma sistemine sokacağız. TBMM'yi gereksiz yere kilitleyenlere eyvallah etmeyeceğiz."

Seçiniz...