Erdoğan'dan bomba açıklama: Bazı iş adamları varlıklarını...

Erdoğan'dan bomba açıklama: Bazı iş adamları varlıklarını...
Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bazı iş adamlarının varlıklarını yurt dışına çıkartmaya çalıştıklarını belirterek, Bakanlar Kurulu'na ''İzin vermemelisiniz'' diye seslendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bazı haberler alıyorum. Bazı iş adamlarının varlıklarını yurt dışına kaçırma gibi gayretleri olduğunu duyuyorum. Ve burada sesleniyorum. Önce kabinemize sesleniyorum. Bunların hiçbirine çıkış için izin vermemelisiniz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Muş İl Kongresi'nde konuştu.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

"Türkiye'yi askeri ekonomik ve diplomatik olarak büyütürken komşularımız başta olmak üzere yardıma ihtiyacı olanların yardımına koşuyoruz. Bölgemizin her yerinde tüm mazlumların yaralarına merhem olduk. 15 yıl önce paralarımızda 6 sıfır vardı, biz bu 6 sıfırı attık mı? Tuvalete 1 milyona gidilen bir yer vardı. Sıfırları attık 1 liraya gider hale geldik. 

Şu anda IMF'ye borcumuz var mı? IMF bizden borç istiyor. IMF kapısında3-5 cente muhtaç olan bir Türkiye vardı. Şimdi Türkiye'ye bir kumpas uyguluyorlar. Bazı haberler alıyorum, bazı sinyaller alıyorum. Bazı iş adamlarının varlıklarını yurt dışına kaçırma gibi gayretlerinin olduğunu duyuyorum. Buradan sesleniyorum, önce kabinemize sesleniyorum, bunların hiçbirine çıkış için asla izin vermemelisiniz. Çünkü bu adımlar ihanet-i vataniyedir.

"BİZİ BM KARARLARI BAĞLAR"

Sözleşmemiz olan bir ülkeden doğalgaz almmışız. Bizi BM kararları bağlar. Türkiye BM kararlarını harfiyen uygulamıştır. Bizim yaptığımız işin müttefiklik ruhuna aykırı bir tarafı yok. Buna rağmen ülkemize yönelik suçlamalar akıl alır gibi değil. Tamamı FETÖ'nün servis ettiği, ana muhalefet partisinin eski milletvekillerinin kuryelik yaptığı asılsız belgeler. Kimse kusura bakmasın biz bu şantaja boyun eğmeyiz.

"BAY KEMAL GİDİCİ"

Bu zat kontrollü darbe dedi. Kontrollü darbenin sanığı kendisidir. FETÖ'nün sosyal medyacılarının servis ettiği bilgilerle MİT'i hedef aldılar. İşte şimdi bir yalan. Bunun yalanlarının tek alıcısı ise partisinin içindeki küçük bir kitledir. Bay Kemal gidicidir. Geçen hafta göz göre göre tongaya düşürülmesinin başka izahı olamaz. Hesap uzmanı olduğunu iddia etse de okuduğunu anlamıyor. Bu zatın genel müdürlüğü altında SSK'nın neden battığı iyice anlaşılıyor. Kasetle gelen dekontla gider. Bunu böyle bilin."

Erdoğan'dan çarpıcı sözler: Senaryo belli, tezgah belliErdoğan'dan çarpıcı sözler: Senaryo belli, tezgah belli

Seçiniz...