Erdoğan'dan CHP'ye sert sözler

Erdoğan'dan CHP'ye sert sözler
Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara'da önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Etimesgut'ta halka hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, önümüzdeki aylarda 20 bin öğretmen atamasının daha yapılacağını bildirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle;

Etimesgut bir şehitler ve gaziler diyarıdır.

Gönüllere girmeden seçim sandığından çıkmak bize haramdır.

"BUNUN ADI İLTİHAK'TIR"

Biz ülkenin selameti için Cumhur İttifakı'nı kuruyoruz. Onlar terör örgütnün desteğini almak için ittifak kuruyor. CHP'nin başını çektiği zillet veya illet ittifakı PKK'sından FETÖ'süne kimi bulursa aynı çuvala koydu. Bunun adı ittifak değil iltihak'tır. Dörtlü çetenin karşısına Cumhur İttifakı olarak çıkıyoruz. Aramızdaki fark bu kadar nettir. 

Kılıçdaroğlu'nun Etimesgut'a FETÖ şüphelisi ismi aday göstermesi bu ilçeye hakarettir. Kılıçdaroğlu'nun Etimesgut'a FETÖ'den şaibeli aday göstermesine ne diyeceksiniz?

Yarın Cumhur İttifakı'nın kuruluşunun yıldönümü. Saldırılara baktığımızda bu ittifakın ne kadar isabetli olduğunu gördük. 

Etimesgut'un ve tüm Ankara'nın çehresi değişti. Bilkent ve Etlik şehir hastanelerinin yapımı devam ediyor. Eğitimde Ankara genelinde 15 bin 709 yeni deerslik yaptık. Son 16 yılda 12 yeni üniversite kurduk. Üniversite öğrencileri için 10 bin 500 kişilik yurtlar yaptık. Türkiye'yi son 16 yılda yüksek hızlı trenlerle tanıştırdık.

PEŞ PEŞE MÜJDELER

Ankara'ya 8 yeni metro hattı planlıyoruz. 13 millet bahçesi yapıyoruz. Millet bahçesine gidip orada eğleneceksiniz. Kanal Ankara'yı şehrimize kazandırıyoruz. Çocuklara özel çok köyü planlıyoruz. 31 Mart'tan sonra Etimesgut'u farklı bir yere taşıyacağız.

CHP bunlardan anlamaz. Ben kıraathane diyorum, onlar kumarhane anlıyor. Bizim rotamız millet, gayemiz hizmet, siyasetimiz gönülleri kazanma siyasetimizdir. Bizden önce kaynaklar sadece elitlere akardı. 20 yıl önce hastanelerde ne çileler çektik, ilacımızı alamıyorduk, kuyruklar vardı. Senin döneminde kuyruklar bay Kemal yokluk kuyruğunuydu, bizdeki ise varlık. Fiyatlar yarı yarıya indi. Daha da inecek. Nerede bir mahalle arasında market varsa onlarla anlaşacağız ve onlarla beraber bu yolculuğu sonuna kadar devam ettireceğiz. Milletimizin karşısına daima yeni projelerle çıkıyoruz.

ATAMA MÜJDESİ

Bugün de insanlarımıza yeni bir müjde veriyorum. Geleceğimizin mimarı olan çocuklarımızın en güzel yetişmesi için eğitim ve öğretime daima öncelik verdik. 2019 bütçesinde aslan payını eğitime aldık. 20 bin sözleşmeli öğretmenin atamasını 8 Şubat'ta yaptık. Önümüzdeki günlerde 20 bin öğretmen atamasını daha gerçekleşeceğiz.

Etiketler PKK CHP aday Erdoğan fetö