Erdoğan'dan HDP'ye tepki; TBMM'yi terk etti!

Erdoğan'dan HDP'ye tepki; TBMM'yi terk etti!
Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için özel toplanan TBMM'de kürsüye HDP'li Pervin Buldan çıkınca salonu terk etti.

TBMM Genel Kurulu, Meclis’in açılışının 99. yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla özel gündemle toplandı.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop ve AK Partili Naci Bostancı’nın konuşmalarının ardından sözü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu aldı.

BULDAN KONUŞMAYA BAŞLADI, ERDOĞAN SALONU TERK ETTİ

Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarının ardından HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan konuşmaya başladı. BBC Türkçe’den Ayşe Sayın’ın aktardığına göre, Buldan konuşmaya başlayınca, salonda bulunan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, salonu terk etti. Erdoğan’a Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın ve Genelkurmay Başkanı Yaşar Güler’in de eşlik ettiği görüldü. Buldan'ın konuşması sırasında Cumhurbaşkanlığı locası boştu.

Erdoğan TBMM çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada "İstiklal Marşı'nı söylemeyenleri, Mehmetçiği şehit edenleri, onlarla omuz omuza olanları dinleyelim mi?" ifadelerini kullandı.

Seçiniz...