Erdoğan'ı kızdıran görüntü: ''Böyle bir rezillik olabilir mi ?''

Erdoğan'ı kızdıran görüntü: ''Böyle bir rezillik olabilir mi ?''
Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aliya İzzetbegoviç'i Anma Programı'nda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Aliya İzzetbegoviç'i Anma Programı’nda konuştu.

PAYLAŞ

Flip


Yorum yaz

A

İşte Erdoğan’ın konuşmasından satır başları:

Aliya batı karşısında eğilmektense ölmeyi tercih ederdi. Medeni Avrupa'nın önünde yüz binlerce vatandaşı katledildi. Srebrenica bunlardan biriydi. 8 bin kişi orada Hollandalı askerler tarafından onların yamyamlarına teslim edildi.

O yamyamlarıyla bizim insanlarımıza nasıl saldırdıklarını, hatta hatta bayan bakanımıza varıncaya kadar nasıl saldırdıklarını gördük. Benim Trabzonlu, Hollanda'da çalışan işçimi nasıl üstüne çullandırdıklarını gördük.

'BUNLARIN KARAKTERİNDE BUNLAR VAR'

Medeni Avrupa'nın gözü önünde yüz binlerce vatandaşı katledilir. Srebrenitsa bunlardan bir tanesidir.Hala bu yamyamlar yaşıyor. Son seçimlerde Hollandalıların yamyamları ile bizim insanlarımıza nasıl saldırdıklarını gördük.Benim Trabzonlu Hollanda'da çalışan işçime köpeklerinin nasıl saldırdığını gördük. Bakın yine aynı şey oldu. Türkiye'ye gelen vatandaşıma kalkıp köpeklerle aratıyorlar. Ya sen insan değil misin sen ara. Kadınsa kadın polisin arasın. Böyle bir rezalet olabilir mi? Bunların karakterinde bu var. Ama bir Müslüman'da bu olamaz. Çünkü Müslüman zulmedemez.

 
BATI MEDENİYETİNİN MEZAR TAŞLARI

Bizim onun duruş ve asaletinden öğrenecek çok şeyi var. Emperyalistler, kan emiciler sömürmeye devam ediyor. Arakan'ın haini görüyoruz. O güçlü bildiklerimiz bu işi çözemezler mi? Ama ölen Müslüman ise onlar için önemli değil. Terörist Hıristıyanların içinden çıktıysa ses yok. Biz DEAŞ terörist diyoruz ve mücadele veriyoruz. Niye? Biz onların İslam ile alakası olmadığını açıkça haykırıyoruz. Halep'ten İdlib'e insanlar kaçarken ses çıkardılar mı? Ona sessiz kalan Myanmar'daki Budist terörüne ses çıkarmıyor. İnsan hakları demokrasi ve özgürlükler dün Boşnak'lara bugün de Suriyelilere Filistinlilere çok görünüyor. Zulmü trübünlerden seyredenler değişmedi. Sahile vuran masum çocuk bedenleri Batı medeniyetinin mezar taşlarıdır.

AVRUPA'YI UYARDI: KIYAMET SENARYOSU

Bugün Avrupa'nın hiçbir inandırıcılığı kalmamıştır. Irkçılığın arttığı, Neonazi partilerinin hükümet ortağı olduğu bir Avrupa felakete sürükleniyor demektir. Şu anki manzara bir kıyamet senaryosunu çağrıştırmaktadır. Bu kötü gidişatı öncelikle Avrupalı siyasetçiler, akademisyenler ve sanatçılar engelleyebilir. Bu salondaki sanatçılara çok büyük görevler düşüyor. Avrupalı liderliği sağduyuya davet ediyoruz. İslam karşıtlığı üzerinden siyaset kimseyi bir yere taşımaz.

REÇETE TÜRKİYE'NİN TAM ÜYELİĞİ

Türkiye Avrupa'ya muhtaç durumda değildir. Asıl muhtaç durumda olan Avrupa'dır. Onlar görmek istemese de reçete Türkiye'nin tam üyeliğidir. Bu böyle biline. Türkiye altını çizerek ifade ediyorum. Bunun için onurundan asla taviz vermeyecektir. Biz kimsenin oyuncağı değiliz olmayacağız. Biz birilerinin keyfine göre muamele edeceği kapı kulu değiliz olmayacağız. Tehditlerle Türkiye'yi esir alacağını sananlar kendi geçmişlerinden bihaber gafillerdir. Yanılgı içinde olduklarını kısa sürede anlayacaklar. Ucuz ayak oyunlarına izin vermeyeceğiz, kendini bilmez siyasetçilere provokasyonlarına prim vermeyeceğiz. Eninde sonunda Türkiye'nin sabır ve sağduyusunun meyvelerini toplayacağız.

Bu süreçte tıpkı Aliya'nın dediği gibi, hatırlayacağımız şey Düşmanlarımızın sözleri değil dostlarımızın sessizliği olacaktır."