Erdoğan'ın referandum sürprizi ne olacak ?

Erdoğan'ın referandum sürprizi ne olacak ?
Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarihi 16 Nisan referandumundan önce 17 Nisan için "çok sürprizlerle karşılaşabilirsiniz" demişti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 16 Nisan'da yapılan yeni anayasa referandumu öncesi yaptığı açıklamalarda hep 17 Nisan sabahını işaret etmiş "çok sürprizlerle karşılaşabilirsiniz" demişti. Referandumun üzerinden 10 gün geçmesine rağmen Erdoğan cephesinden 'sürprizler' konusunda bir açıklama gelmedi.

TRT FM, Kral FM ve yerel radyoların ortak canlı yayınında konuşan Erdoğan, sunucunun “Siz sürekli söylüyorsunuz. 17 Nisan'da size süprizlerimiz var diyorsunuz. Biraz ipucu alabilir miyiz? Ne tür sürprizleriniz olacak Türkiye'ye? Direk açıklayın demiyorum ama, dozu ne olabilir? Şaşıracak mıyız çok fazla?” şeklindeki sorusuna “vatandaşlarımıza önemli derecede sevindirecek bir müjde vereceğiz” diye yanıtlamıştı. Müjdenin ne olduğunu açıklamayan Erdoğan, “O zaman 17 Nisan'ın hiçbir anlamı kalmaz. Milletin öncelikle muhabbetini kazanabilecek dozda inşallah bir müjde olacaktır” demişti.

Referandumun üzerinden 10 gün geçmesine rağmen Erdoğan’ın ‘sürprizini’ açıklamaması kamuoyunda büyük merak konusu oldu.