Eski Mhp Trabzon Milletvekili Aydın:

Eski Mhp Trabzon Milletvekili Aydın:

"Sözü olan, çözümü olan bir iradeye ihtiyaç var. Türk milleti yeni bir arayış içerisinde. Bu arayışın adresi MHP olmalıdır"

YOZGAT (AA) - Eski MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, '' Sözü olan, çözümü olan bir iradeye ihtiyaç var. Türk milleti yeni bir arayış içerisinde. Bu arayışın adresi MHP olmalıdır. " dedi.

Yozgat İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Salonu'nda partililerle bir araya gelen Aydın, 14'üncü toplantılarını yaptıklarını belirterek, gittikleri yerlerde gönüldaşlarıyla hasbihal ettikleri ifade etti.

1 Kasım seçimlerinden sonra Türk siyasi hayatında büyük bir dalgalanmanın olduğunu anlatan Aydın, partisinde yaşanan kongre heyecanını sağlıklı bir hareket olarak niteleyerek, Türkiye'de sıkıntılı bir sürecin yaşandığını anımsattı.

Aydın, şöyle devam etti:

''Bugün AKP’ye oy vermiş insanlarımızın bile bu çaresizlilik, ümitsizlik ikliminde ne oldu da bunlar başımıza geldi sorusunu herkesin kendi kendine sorduğunu bilmeliyiz. Çünkü bu bitmişliktir, bu tükenmişliktir. Bu kandırılmışlık, Türk milletinin kaderi olamaz. Daha yeni Ankara’da bir Yozgatlı şehidimizi toprağa verdik. Daha 10 gün önce Şefaatli’de yine bir polisimizi toprağa verdik. Bunun onlarcası, yüzlercesi bu ülkenin her tarafında yaşanıyorsa, bunun siyaseten bir sorumluluğu yok mu? Bunu yapanın, buna göz yumanın, buna arka çıkanın hiç mi bir siyasi sorumluluğu yok? Elbette var. Ama bu ülkeyi idare edenler, bu aymazlık ortamında bütün değerlerimiz üzerinden adeta kahkahalar atarak bu tabloyu izliyor. Sizleri de bizleri de bunu kabul etmeye zorluyorlarsa, buna itiraz edilmesi lazım. İşte sizlerle bizleri bir araya getiren bu itiraz kültürüdür, bunu kabul edemeyiz, buna evet diyemeyiz, ne hale geldi bu ülke."

Koray Aydın, Türk siyaseti içerisinde kendi yolunu kendi çizecek bir hareketlenmeye ihtiyaç olduğunu vurgulayarak, "Bugün Milliyetçi Hareket Partisi içerisinde yaşananlar budur. MHP iktidarın tek alternatif partisidir. Bu bir siyasal gerçekliktir. Amacımız MHP'yi bütün halk katmanlarının oyunu alabilecek bir şekilde yeniden yapılandırmaktır. Sözü olan, çözümü olan bir iradeye ihtiyaç var. Türk milleti yeni bir arayış içerisinde. Bu arayışın adresi MHP olmalıdır.'' diye konuştu.

Türkiye’nin "mülteci toplama kampına" dönüştürüldüğünü ileri süren Aydın, "Nur topu gibi çocuğumuz olmuş, 2,5 milyon mültecimiz olmuş. Türkiye’nin içinde olduğu bu manzara aslında bir felaketin işaretçisi." ifadelerini kullandı.

Etiketler Yozgat MHP koray aydın